.
.

Spar på strømmen

Forestil dig… at du kan skåne miljøet og spare op til 25% på din elregning
- mens du sover!

Ved at udskifte dine almindelige stikkontakter, stikdåser og lampeudtag til zensehome kan du ifølge Elsparefonden spare op mod 25% af dit strømforbrug. Der er gode økonomiske grunde til at vælge zensehome:

•  Du kan udskifte dine stikkontakter og lampeudtag uden at skulle fræse i væggen og trække nye ledninger

•  Med zensehome kan du fjerne unødigt strømforbrug uden det påvirker din hverdag

Zensehome er den eneste måde at få en strømbesparende intelligent el installation ind i et eksisterende byggeri på - uden at skulle fræse i væggene og trække nye ledninger. Det minimerer svineriet, udgiften til kabler og elektrikerens arbejdstid. Det gør i sig selv zensehome til en økonomisk god investering.

Dertil kommer den energibesparelse på op til 25%, som du kan opnå med systemet. Med zensehome er det helt enkelt at fjerne unødigt standby-forbrug og programmere lys og kontakter, så de slukker, når der ikke er brug for lys. Med Du kan eksempelvis sørge for, at lyset tænder når du træder ind i et rum - men kun hvis der ikke er dagslys nok - og slukker automatisk, når du forlader rummet.

Softwaren gør det helt enkelt at finde frem til strømtyvene. Zensehomes løsning med intelligente stikkontakter giver dig via din PC overblik over husets elforbrug og derfor kan du effektivt og automatisk nedsætte dit spildforbrug. Det gavner din økonomi, og med et lavere elforbrug har du samtidig lettere ved at efterleve fremtidens krav til energiforbrug og du bidrager til at nedbringe udslippet af CO2 til gavn for miljøet.


Se case der viser hvordan en familie sparer på strømmen

.