.

Få adgang til din Zensehome installation med app'en, Zense Remote 3.0 til IOS, og Zense Remote 2.0 til Android

Vigtigt for at komme igang med app'en Zense Remote

Vær opmærksom på, at manualen KUN er til Zense Remote 3.0 på IOS - dvs. iPhone og iPad, selvom det af manualen fremgår, at Zense Remote 3.0 ligeledes kan download'es til Android. Årsagen er,  at vi forventer at have en version til Android klar om nogle måneder, og brugervejledningen til både IOS og Android vil herefter være identisk.

Den nuværende app, Zense Remote 2.0 til Android, ligge fortsat på Google Play.

Klik på linket herunder for at downloade manualen til Zense Remote 3.0 til IOS.

ZenseRemote Manual

Zenseremote _dk3