.
.

Zensehome-løsningen

Intelligent el i det intelligente hus

Forestil dig... at du kan få et intelligent hjem og spare på energien
- nemt og uden at du skal fræse i væggene og trække nye kabler...
  
Zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design - og er lidt af en revolution. Systemet består af intelligente stikkontakter, betjeningstryk og lampeudtag, der kommunikerer i det eksisterende 230V ledningsnet. Det giver dig en nem installation uden behov for nye ledninger eller andre former for krævende ombygning. Proceduren for at installere zensehome og opgradere dit hus til et intelligent hjem er helt enkel og består af følgende trin.

Valg af enheder: Zensehome består af tre primære enheder, så det er let at finde frem til, hvad du har brug for: betjeningstryk - stikkontakt - lampeudtag. Du kan vælge at installere eller udskifte alle kontakter og lampeudtag, men du kan også starte med at installere enkelte enheder. 

Installation: Installation er ligetil, og du kan klare det meste selv. Erstat de eksisterende stikdåser og lampeudtag med zensehome.

Programmering: Tegn dit hus i PC-softwaren. Du downloader software gratis her på zensehome.dk, og styr hvad de enkelte kontakter skal kunne. Kommunikationen til afbrydere, stikkontakter osv. sker via en PC-boks. Du styrer det hele fra din PC eller du kan styre el trådløst via din smartphone.

Læs mere om fordelene ved zensehome

.