.
.

zensecare

zense care er som zense home udviklet med stor fokus på brugervenlighed.

Vi lægger stor vægt på, at teknologien skal være nem at betjene, være overskuelig og være en hjælp til såvel beboere som plejepersonale.

Vores filosofi er, at velfærdsteknologi skal være intelligent, enkel og tilgængelig for de fleste i målgruppen.

zense care giver den handicappede langt større frihed og en god mulighed for, at den handicappede bliver meget mere selvhjulpen - noget langt de fleste handicappede sætter stor pris på. Det giver mere livskvalitet for beboeren og en mindre belastning af plejepersonalet. Det betyder, at personalet får bedre tid til de opgaver, hvor mennesket ikke kan erstattes af teknologien. Samtidig får beboeren den fordel, at vedkommende ikke skal vente på at få hjælp fra personalet. Nu kan beboeren klare det selv.

I videoerne nedenfor er zense care installeret på et par plejehjem, men zense care er ikke kun udviklet til brug i institutioner. zense care kan uden problemer installeres i et privat hjem. Det er desuden muligt at udvide installationen med en zense home -løsning. Det kan gøres, uden at der skal trækkes ekstra kabler. Systemet er så smart, at det bruger den eksisterende elinstallation til at håndtere kommunikationen mellem enhederne. Det har den store fordel i forhold til fx trådløs kommunikation, at tykke betonmure med jernarmering ikke er en hindring for signalerne.

dannebro_150x90.jpg   zense care styrer flere forskellige enheder. Det gør at beboeren fx selv kan åbne og lukke vinduer, døre, skabe mv. Beboeren kan også betjene persienner og gardiner, styre lys og meget mere. Systemet er så genialt, at man kan starte med en enkelt enhed fx åbne og lukke en dør. Siden kan systemet udvides til at styre flere enheder. Det er altså fuldt scalerbart.

Ligesom zense home er zense care opfundet, udviklet og produceret i Danmark.

Billeder siger ofte mere end 1.000 ord. Klik på videoerne nedenfor og se, hvordan zense care virker i praksis. Vi står selvfølgelig altid til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål, har brug for en installation eller lignende.

Vi kan kontaktes på info@zensecare.dk eller tlf. 7070 2034

.