Nyhedsbrev august 2019

Kære ZenseHome Kunde

Så er sommerferien overstået og ZenseHome har nået en milepæl.

Det er nu muligt at komme over på starten af vores nye platform. De to vigtigste ting for os har været backbone og stabilitet. Med backbone mener vi infrastruktur, det gælder opdatering, support, log in, app styring og alle andre ting, der som kunde ikke lyder særligt ophidsende, men er nødvendigt for at have et velfungerende system. Det er også den del af nye produkter som jeg glæder mig mest til er færdig, så vi kan komme til at lave funktioner, som kunderne kan se. Herefter har vi selvfølgelig kigget stabilitet. Systemet er utroligt stabilitet og noget af det man mærker først, er hurtigheden når man tænder en lampe og den generelle daglige brug.

Som nogen har lagt mærke til, så er der allerede apps tilgængelige til Android og iOS. Der vil være tre versioner tilgængelige PC, Android og iOS. Alle tre vil altid være på samme niveau og bliver udviklet på samme kode. Det gør at man selv kan vælge hvilken enhed man vil bruge til at styre og programmere systemet. Jeg startede selv med at bruge PC versionen, for det har jeg gjort de sidste 8 år med ZenseHome, men de sidste to uger har jeg udelukkende brugt iOS versionen og jeg kommer med sikkerhed aldrig til at bruge PC versionen igen. Skal jeg ændre et betjeningstryk, en dæmp funktion eller ændre slukke tiden på toilettet, så er telefonen lige ved hånden og ændret i løbet af et minut. Førhen samlede jeg alle ændringer og ventede til huset kunne opdatere over et par timer, nu laver jeg alle ændringer og tilretninger med det samme.

Jeg har nu haft den nye platform installeret privat hos mig selv i ca. 2 måneder. Går det den rigtige vej? Ja det gør det helt sikkert. Vi mangler stadig nogle funktioner der får systemet funktionsmæssigt op på niveau med det gamle, men vi nærmer os. Nogle af funktionerne vil også blive lavet om. Vi har valgt at vi ikke bare hovedløst implementere funktionerne på samme måde som i det gamle, men gennemtænker hvordan vi som brugere, bruger det i hverdagen. Så vi håber, I tager godt imod den nye måde vi gør ting på. Er der ting, som efter I har prøvet det stadig ikke virker logisk, så er i meget velkommen til at sende mig en mail.

ZenseHome kunder er mangfoldige. Der er alt fra den ikke teknisk kyndige til super nørden. Det gør også at der er meget forskellige ønsker om hvor vi skal hen med ZenseHome systemet. Vi er i fuldgang med at designe det første API, så alle kan får adgang ind i ZenseHome systemet og et nyt IO modul til integration med andre systemer. Det vil blive frigivet indenfor et par måneder og jeg glæder mig helt vildt til at se hvad vores kunder kan lave med systemet.

Jeg håber i stadig hænger på og tror på os.

Med venlig hilsen

Carsten Toft
Direktør og ejer af ZenseHome
ct@zensehome.com