Nyhedsbrev april 2019

Kære ZenseHome Kunde

For et års tid siden kørte rundt jeg i Skotland. Jeg var på vej til et kundebesøg. Telefonen ringede og det var kurator for konkursboet for Zense Technology, firmaet bag ZenseHome. Zense Technology var et par dage forinden blevet taget under konkursbehandling.

Det var ikke første gang, jeg hørte om ZenseHome. Det hele startede i 2011, hvor jeg første gang fik kendskab til ZenseHome. Jeg blev imponeret over ideen og teknologien bag og fik et par demonstrationer af systemet. Jeg fik det herefter installeret i hele mit hus og jeg har siden 2011 været den glade ejer af et hus installeret med ZenseHome. Glad - er måske så meget sagt. Jeg var nok mere en meget spændt ejer.

Med ZenseHome installeret åbnede der sig uendelige muligheder i mit hjem og jeg gik og ventede på, hvad den næste nyudvikling firmaet bag systemet ville komme ud med. Ganske som mange andre ZenseHome ejere gjorde – og fortsat gør. Der skete desværre ikke så meget. Jeg var egentlig godt tilfreds med systemet som det fungerede og det gav nogle gode fordele i hverdagen. Jeg gik bare med en følelse af, at potentialet for ZenseHome ikke blev indløst.

Det er nu 1 år siden, jeg fik mulighed for at overtage navnet og teknologien ZenseHome. Og jeg kan med sikker stemme sige, at jeg ikke har fortrudt, at jeg greb chancen. Det har været et år med mange fantastiske samtaler med såvel gamle ZenseHome brugere og med nye potentielle kunder. Det har været spændende at møde en kundegruppe med så meget passion for produkterne og det overbeviste mig hurtigt, at jeg ikke var den eneste der mente, der var et kæmpe potentiale i ZenseHome. Jeg mødte også en kundegruppe med en utrolig tålmodighed. Det skal ikke være nogen hemmelighed at få ZenseHome op at stå igen, endnu ikke er klaret, og det har bestemt ikke været en nem opgave.

Det sidste halve år har fire udviklere (hardware, embeded software og software) arbejdet hårdt på at genopbygge ZenseHome systemet. Både software og hardware er blevet endevendt, for at skabe den bedste platform for næste generation af ZenseHome. Et system der er fremtidssikret og driftsstabilt. Vi begynder at nærme os, og vi har nu opdateret de første husinstallationer med den nye software og vi forventer at den inden sommerferien vil være klar til resten af vores kunder.

Jeg er mange gange blevet spurgt: ”Hvad med os der allerede har et ZenseHome system”. På hjemmesiden ligger den sidste version af både PC-software, firmware og manualer fra ZT, som frit kan hentes. Vi har analyseret systemet og kigget på hvordan set-up har været med software og hardware. Vi er klar over, at en af de svage punkter er PC boksen, som er meget underdimensioneret til de opgaver den i tidens løb er sat til at udføre. Selve teknologien er desværre også gammel og ud-dateret. Resten af systemet har vist sig at være brugbart, og vi forventer at med en ny PC-boks kan man opdatere sit gamle system til vores nye set-up.

Til nye kunder har vi introduceret tre hovedprodukter, ZenseRoom, ZenseHome og ZenseHome+. Alle tre produkter kan man læse om på www.zenshome.com. Eksisterende kunder har mulighed for at komme på vores nye system på en fordelagtig måde, som der kan læses mere om her: https://zensehome.com/info/. Vi håber dermed, at det vil dække behovet for både nye og gamle kunder.
Vi vil indenfor de næste par måneder, invitere jeg til at besøge os på vores nye adresse, som vi forventer at flytte til i løbet af juni. Her vil vi lave et arrangement, hvor vi vil fortælle om teknologien bag, man vil kunne få en snak med udviklerne og samtidig afprøve systemet. Vores nye adresse vil være opbygget med ZenseHome enheder, til styring af alt lys i bygningen. Alle er velkomne. Man er også meget velkommen til bare at kigge forbi.

Vi vil fortsat holde jer opdateret og informeret om vores fremskridt og visioner. I er naturligvis også meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål eller noget I vil dele med os. ZenseHome systemet skal gerne i fremtiden designes af brugerne, og være et produkt som passer ind i alle danske hjem. Det skal gerne hjælpe til med at øge komforten og gøre hverdagen nemmere for vores brugere.
Jeg ser frem til endnu et spændende år med ZenseHome og jer som brugere.

Med venlig hilsen

Carsten Toft
Direktør og ejer af ZenseHome
ct@zensehome.com