Nyhedsbrev januar 2020

Kære ZenseHome Kunde

Der bliver arbejdet hårdt for at komme videre, stadig med fokus på stabilitet.

Automatisk opdatering
Vi har ikke mulighed for at supportere alle firmware versioner, derfor har vi introduceret automatisk opdatering, så alle huse altid er fuldt opdateret. Hvis ikke systemet hele tiden er opdateret med den nyeste firmware, kan vi ikke garantere funktionen af appen. I kan læse mere om automatisk opdatering på vores hjemmeside.

Systemet er designet til at ZenseConnect boksen sidder placeret tæt på fasekobleren og at man komme i kontakt til alle enheder fra den. Systemet kan ikke flyttes rundt så man kommer tættere på enhederne.

Version 2.0
Version 2.0 af systemet vil blive udrullet i uge 49. Der vil komme meget store ændringer, baseret på de erfaringer vi har med systemet indtil videre.

Etager forsvinder
I version 2.0 forsvinder etager. Det har vist sig at vi har fået introduceret for mange lag til systemet, så man vil fremover have følgende lage Rum->Områder->enheder. Det vil lette overskueligheden og gøre det nemmere at navigere rundt i appen. Det vil også gøre integrationen til andre systemer nemmere, bl.a. Google Home.

Programmering kun på områder
Det har indtil nu været muligt at programmere i både rum, område og enheder. Det har skabt en masse forvirring om hvordan de forskellige enheder var programmeret og fra hvilket lag.
I version 2.0 vil det kun være muligt at programmere områder, det vil gøre systemet mere strømlinet og forståeligt.

Når systemet opgraderer til version 2.0, vil jeres enheder og programmering automatisk blive flyttet rundt, men man skal forvente at der skal laves lidt tilretninger efter opdateringen.

ZenseHome box
I starten af 2020 vil vi begynde at sælge vores nye ZenseHome box. Har du allerede købt en ZenseConnect box med eller uden abonnement vil der ske følgende:

  • ZenseConnect box uden abonnement.

Man kan ombytte ZenseConnect boxen med en ZenseHome box.

  • ZenseConnect box med abonnement.

Man kan ombytte ZenseConnect boxen med en ZenseHome box og abonnement i 12 måneder. Abonnements tiden starter ved levering af ZenseHome boxen.

Ved begge to gælder at man selv betaler porto til ZenseHome og vi betaler fragten tilbage. Ved ombytningen skal systemet ikke programmeres op igen. ZenseHome boxen skal installeres af en autoriseret elektriker.

Udfasning af ZenseConnect boxen
ZenseConnect boxen vil blive udfaset i løbet af starten af 2021. Herefter vil softwaren ikke understøtte systemer med ZenseConnect box.

Juletid
Som beskrevet i sidste brev så er det snart juletid. Vi fortsætter med konkurrencen om at vinde en ZenseConnect box hver mandag indtil jul.

Vi topper december konkurrencen med muligheden for at vinde en komplet ZenseHome installation. Et gavekort på 25.000kr til brug i vores webshop. Konkurrencen vil blive lanceret i starten af december. 

Hvis i har spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Carsten Toft
Direktør og ejer af ZenseHome
ct@zensehome.com