Nyhedsbrev juni 2019

Kære ZenseHome Kunde

Lige en kort opdatering inden sommerferien.

Hvad er ZenseHome. Det er vigtigt at sige at ZenseHome ikke er IHC, KNX, Phillips Hue og hvad der ellers findes på markedet af smart home udstyr. Teknologien bag ZenseHome giver så mange muligheder som andre ikke gør, og det er det ZenseHome som firma skal udnytte. Det vil også betyde at ZenseHome systemet vil blive designet på en helt anden måde end hvad brugere og elektrikere er vant til.

I slutningen af juni vil den nye software være klar til alle kunder, der vil flytte over på den nye platform. Vi har haft meget fokus på en stabil kommunikation og den nye software er utrolig pålidelig og stabil.

Noget af det vi har haft fokus på, er at alle i huset skal kunne bruge det. Det skal ikke kun være tekniknørden, men hele familien der bruger systemet. Det er muligt at have flere brugere på systemet, så alle nemt kan bruge det i dagligdagen. Her kommer der også en udvidelse der gør det muligt at tilføje flere systemer til sin konto, så man også kan have ZenseHome i sommerhuset.
Det gør det muligt for brugerne at give elektrikeren eller ZenseHome adgang til systemet, så man nem kan lave support, ændringerne eller tilføjelser. Det betyder også at den gamle programmeringsfil udgår og at alt programmering nu foregår øjeblikkeligt.

PC-softwaren som vi kender den forsvinder. Vi har valgt at starte helt forfra med ZenseHome softwaren. Det gælder både den i enhederne og den man bruger til at styre og programmere systemet med. Softwaren bliver i juni først udgivet i en PC-version. Der vil så i løbet af efteråret komme versioner til iOS og Android. iOS og Android versionerne er bygget på samme platform som PC-versionen og de tre versioner vil have samme funktionalitet. I fremtiden vil vi prioritere Apps frem for PC-software.

Vi holder åbent hus den 23. august mellem 15-18. Her vil I kunne høre mere om systemet og prøve vores testhus. Hele ZenseHomes kontor er også fuldt udstyret med ZenseHome, så I vil kunne se de forskellige løsninger der er valgt. I kan tilmelde jer på vores hjemmeside.

Jeg håber vi ses.

Med venlig hilsen

Carsten Toft
Direktør og ejer af ZenseHome
ct@zensehome.com