Nyhedsbrev november 2019

Kære ZenseHome Kunde

Vi har det sidste par måneder tilføjet en masse funktioner til systemet og vi er nu på niveau med det gamle system. Mange har nok opdaget at det nye system ikke er opbygget på samme måde som det gamle og det er med god grund. Det nye system er designet til brug fra en mobiltelefon eller tablet og er derfor bygget op på en helt anden måde.

Vi har fået rigtig mange kunder over på vores nye system og vi lærer meget om jeres systemer. Vi får fejl og forbedringsforslag sendt ind til os, og det er super fedt. Det har desværre også vist sig at nogle dele af det bagvedliggende software vi har lavet, ikke har været stabilt nok.

Vi arbejder hårdt på at implementere den nye løsning, men vi er nødt til at være sikker på den er stabil og brugeroplevelsen bliver bedre, før vi bygger videre.
Helt konkret betyder det, at der først vil komme en ny opdatering til systemet omkring 22.11.2019.

På Facebook kører vi resten af året en mandags konkurrence hvor man kan vinde en ZenseConnect, så husk at gå ind på siden hver mandag og deltag. Der vil også til december være en speciel julekonkurrence, hvor vi udtrækker vinderen den 24. december, så husk at følge med på vores Facebook side.

I vores shop er der kommet ny designede fronter til betjeningstryk og stikkontakter. Vi fortsætter selvfølgelig med det originale ZenseHome design, men man har nu muligheden for at vælge mellem de to forskellige designs.

Vi har startet produktionen af vores nye, ud og indgangsmodul, ZenseIO. ZenseIO er modulet man fremover skal bruge for at integrere med sin alarm, garageport osv. Modulet kommer også med en RS-485 tilslutning, så vi i fremtiden kan integrere med de enheder man allerede har i hjemmet, såsom varme og varmegenvinding/ventilationsanlæg.

Den nye ZenseHome box er også kommet i produktion og vi forventer de begge to er klar inden julehandlen.

Med venlig hilsen

Carsten Toft
Direktør og ejer af ZenseHome
ct@zensehome.com