ZENSEHOME FOR ALLE

ZenseHome er for alle, og det viste sig igen at være sandt, da systemet blev installeret hos en familie i starten af 2021.

ZenseHome passer i alle huse

ZenseHome er for alle, og det viste sig igen at være sandt, da systemet blev installeret hos en familie i starten af 2021.

Installationen blev lavet hos Tania Nørgaard, som sammen med hendes familie byggede hus i 2018, og tankerne omkring detaljer i huset er til at få øje på. Tania bor sammen med sin partner samt parrets to børn.

Ved opførelse af huset var der ikke tænkt intelligent styring eller andet smart home relateret ind i processen, hvilket resulterede i et traditionelt byggeri med en ligeledes traditionel elinstallation. Herunder med korrespondancer og dæmpemuligheder på dele af lyset.

Selvom tanken omkring en intelligent elinstallation lyder godt for de fleste, så er et hus som er opført i 2018, ikke det der står øverst på ønskelisten i at fræse vægge for at trække nye ledninger.

Her kom ZenseHome på banen, med en intelligent elinstallation der passer direkte i de kontakter Tania og familien allerede havde.

Ved installation af smart lysstyring i huset bliver mulighederne mange flere, og det var Tania heller ikke sen til at opfatte:

”For faktum er at vi er sådan nogle, som tænder lys overalt. Fordi vi synes det er hyggeligt, og fordi vi bruger alle rum i huset on/off i løbet af dagen” – Tania Nørgaard

"Alt indstilles nemt via en app, og derefter fungerer kontakterne som du ønsker. " – Tania Nørgaard

Installation er nemt og hurtigt

ZenseHome installation begyndte en fredag morgen og henad eftermiddagen var 25 kontakter installeret og hele opsætningen til huset var lavet. ZenseHomes enheder kommer forprogrammeret, så systemet virker ud af boksen.

Elektrikeren kunne herefter køre hjem og blot lade Tania og familien bruge deres nye lysstyring.

”Vi slipper nu for at rende hele hytten rundt og slukke lys. – Tania Nørgaard

ZenseHome for en nem hverdag

Et par uger efter installation, ser det stadig ud til, at Tania nyder sit smarte hjem:

”Vi slipper nu for at rende hele hytten rundt og slukke lys. Vi kan fx indstille kontakterne til at slukke 3 lamper i stuen samtidig, til at alt lys i køkken tændes fra bryggers når vi kommer hjem, og ikke mindst til at slukke hele skidtet, når jeg farer ud af døren om morgenen med to børn. Det kan altså̊ noget! Alt indstilles nemt via en app, og derefter fungerer kontakterne som du ønsker. Du kan fx også̊ lave bevægelsessensor i bestemte rum, dæmpe alle lamper og tænde/slukke lyset via app’en, når vi ikke er hjemme.” – Tania Nørgaard

Specielt det her med at tilgå lyset i huset selvom man ikke er hjemme er en stor funktion for Tania. Ligesom mange andre danskere kan der føles stor utryghed, når man forlader hjemmet velvidende om at ubudne gæster kan skabe sig adgang. En af løsningerne findes i ZenseHome, hvor du blot kan aktivere hjemmesimulering:

”Og tager du på ferie, så slår du bare ”hjemmesimulering” til. Så tænder og slukker lyset præcis som du har brugt det den sidste uge” – Tania Nørgaard

Funktionen skaber en simulering af den rigtige hverdag, hvilket besværliggøre gennemskueligheden for indbrudstyvene. Der er nemlig stor forskel på, at samme lampe tænder og slukker i forhold til at hele huset tænder og slukker efter husets almindelige døgnrytme.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Kom i gang med vores startpakke

ZenseHome er en intelligent elinstallation, som tillader dig at bruge hjemmet på en smartere måde. Se vores startpakker der hjælper dig godt i gang.

Altid online

Appen klarer det hele

Tidsplaner og scenarier

Intelligent lys