ZENSEHOME FORDELE FOR ELEKTRIKERE

Et samarbejde med ZenseHome giver dig mulighed for at tilbyde jeres kunder en intelligent belysning og smart home løsning, som ikke blot er prisvenlig, men også et system der er nemt at håndtere.

ZenseHome passer i alle huse

Vi kan hjælpe med at udvikle smart home-delen i din forretning. Du får også adgang til en lang række services, der understøtter din virksomheds udvikling på dens vej som den foretrukne leverandør af smart home løsninger.

Løsningen passer både til nybyggerprojekter, renoveringer og nuværende installationer der skal opgraderes til smart home.

ZenseHome virker som et lag oven på den oprindelige installation, så ingen ekstra kabeltræk, batterier, eller trådløse enheder. Kun simple enheder der passer ind i de nuværende FUGA-dåser.

ZenseHome for elektrikere

ZenseHome og DEMSKOV-EL

Hvordan vil du sammenligne montering og installation af ZenseHome, med det du tidligere har arbejdet med?

”Monteringen af ZenseHomes forskellige enheder er meget ligetil og kan sammenlignes med en traditionel installation fra LK. Det gjorde det nemt for mig da jeg gik i gang med ZenseHome og de fleste kan sagtens selv sætte enheder op via app og ændre på styring.”

”Opsætningen kan laves fra min telefon og hvis mine kunder efter installationen har spørgsmål eller brug for assistance, kan det næsten også altid klares igennem ZenseHome appen. Det betyder at vi i virksomheden sparer tid, og vores kunder får en smart home løsning som er nem at bruge. ”

 

Hvad synes du er smart ved ZenseHome?

”ZenseHome systemet kan du styre via Google Home og så har man mange muligheder for at styre ens hjem, altså intelligent belysning uden alt besværet. Du kan b.la. lave lysstyring til morgenvækning og tidsstyring, f.eks. når du forlader hjemmet ved sluk alt funktion.”

“Jeg har selv ZenseHome i privaten, det betyder meget for mig at gøre min dagligdag nemmere. Det har ZenseHome været med til, både i privat- og arbejdsmæssig sammenhæng.”

 

Dennis fra DEMSKOV-EL

 

Altid online

Appen klarer det hele

Tidsbesparende support

Intelligent lys

Support af kunder

Ingen unødvendige supportbesøg

Vores system er bygget på en brugervenlig app platform. Det er muligt at tilgå kundens installation via en telefon, hvilket gør unødvendige servicebesøg overflødige. Alt kan opdateres og konfigureres af elektrikeren fra telefonen, uden at være hos kunden.

Gratis teknisk support
Du kan altid kontakte vores danske tekniske support helt gratis – de hjælper både med bestilling, produktinformation og gode råd.

Vi tilbyder at uddanne vores forhandlere. Det kan være med besøg, kurser, videotræning og opdateringer på nye muligheder.

1 : 1 installation

ZenseHome kræver ikke ny kabelføring. Afbrydere, lampeudtag og stikkontakter fra ZenseHome erstatter de traditionelle enheder. Passer derfor til både nye som gamle boliger.

Plug&Play

ZenseHome enheder passer direkte i FUGA-rammer, og skal blot have 230V for at kunne kommunikere med andre enheder. Kommunikationen kører via "Power Line Communication".

Opsætning via app

Du kan styre, automatisere og forudindstille dit lys/system som du ønsker via appen. Det betyder at man ikke behøver at være på adressen, for at supportere kunden og giver mulighed for teknisk fjernsupport fra ZenseHome.

Lysdæmpning i alle rum

ZenseHome dæmper alle typer LED lyskilder

Den Smarte Afbryder eller lampeudtag fra ZenseHome kommer altid med indbygget dæmp og bevægelsessensor.

Opnå lysdæmpning uanset om det er traditionelle lamper eller spots. ZenseHome dæmper både dæmpbare traditionelle- og LED pærer.

Vi garanterer at lysdæmperen kan dæmpe alle dine dæmpbare pærer. Hvis ikke, så send dem til os og vi sender dig nye pærer kvit og frit!

Opret din forhandler konto

Hvilke fordele er der ved at oprette en forhandlerkonto?

Hvis du opretter dig som fast partner hos ZenseHome får du bl.a. følgende fordele:

 • I kan tilbyde et system til kunder, som ønsker intelligent lys og smart home, og samtidig være konkurrencedygtige på prisen
 • ZenseHome sørger for markedsføring rettet mod forbrugerne
 • Nem montering af enheder præcis som I kender det. ZenseHome afbrydere kan skiftes én-til-én med almindelige afbrydere
 • Vi henviser kunder i jeres lokalområde direkte til jer
 • Dansk teknisk support
 • Forhandlerrabatter
 • Ingen skjulte gebyrer
 • Nem bestilling i vores bestillingssystem
 • Fri fragt på ordre over 4.000kr.
 • Hurtig levering
 • Betalingskredit
 • 60 dages fuld returret

Altid online

Appen klarer det hele

Tidsplaner og scenarier

Intelligent lys

KENDER DU IKKE ZENSEHOME?

Kender du ikke ZenseHome eller vil du bare gerne have en gennemgang af systemet?

Så kontakt os, så gennemgår vi systemet, så du er klædt på til at komme videre med ZenseHome.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.