Hvordan vælger man Smart Home?

Velkommen til Smart Home junglen. Smart Home er et kæmpe marked hvor der er rigtig mange produkter at vælge imellem. Her giver vi en guide til hvad der kunne passer til dig.

Hvad er Smart Home

Intelligent lys og Smart Home???

Smart Home har indenfor de sidste par år vokset sig meget stort og det er det bestemt ikke blevet mindre kompliceret af. Definitionen af et Smart Home er meget individuelt, alt fra at man kan skifte farve på en pære ved hjælp af en app til dem der fuldautomatisere hele deres bolig.

Herunder har vi lavet en gennemgang af alle de spørgsmål, som vi mener du skal tage højde for når du skal kigge Smart Home, både i forbindelse med nybyg, renovering eller opgradering af el installationen.

Under hvert afsnit er der mulighed for at læse hvad ZenseHome tilbyder.

 

Nybyg, renovering eller bare opgradering

Alle veje føre til Smart Home

Der findes rigtig mange Smart Home systemer derude, nogen er nemmere at installere end andre. Nogle systemer kan kun installeres i forbindelse med nybyg eller renovering.

 

ZenseHome - Nybyg, renovering og opgradering

ZenseHome passer til alle typer projekter

ZenseHomes tryk er fuldt programmerbare, så det er dig der bestemmer hvad de skal styre. Skal de tænde en, to eller flere lamper samtidig, det bestemmer du. Mangler du en korrespondance laves det også i løbet af få sekunder. Alt kan programmeres i vores simple app.

Trykket kan også styre gardiner, vinduer eller hvad du ellers har brug for at kunne betjene lige ved hånden.

Intelligent lys

Lyset der følger din hverdags rytme

Vi ser det vigtigste i et Smart Home system er intelligent lys. Vores lys i boligen er noget af det mest dynamiske vi har installeret. Det skifter i løbet af dagen og også henover året.

Her er det vigtigt at kigge på hvilke lys funktioner som man leder efter. Det kunne være: dæmp, app styring, sluk alt, Automatisk tænd og sluk osv.

ZenseHome - Intelligent lys

ZenseHome - Det intelligente lys system

ZenseHome er et komplet msart lysstyrings system, som er nemt at bruge. ZenseHome har alle funktioner omkring lysstyring indbygget.

Smart Home

En nemmere og mere komfortabel hverdag

Så er der alt andet styring. Her kan det være svært at overskue hvad giver mening at sætte sammen med sit Smart Home system. Her skal der tænkes over Google Home, alarm, Velux vinduer, Sonos osv.

Gå på jagt på nogen Smart Home siderne hvor folk fortæller om deres egne systemer og find ud af hvad dit niveau skal være eller lav en liste over hvilke ting du gerne vil styre i dit nuværende eller kommende hjem.

ZenseHome - Smart Home

Tal til dine lamper

ZenseHome kan kombineres med meget andet end kun lys. Du kan bruge dine betjeningstryk til at betjene garageporten eller få Google Home Til at tænde dit ZenseHome lys.

Z-wave, Zigbee, Wifi, Bluetooth, PLC....

Hvordan snakker systemet sammen

Når man snakker Smart Home findes der mange måder systemerne snakker med hinanden, det kan være trådlåst (Bluetooth, Zigbee, WIFI osv.) eller gennem kabler (Ethernet, PLC osv.). Alle måder har deres fordele og svagheder, det er dog vigtigt at det nemt kan kommunikere stabilt og det kan de alle sammen i dag.

ZenseHome - kommunikation

Powerline kommunikation der er nemt

ZenseHome benytter sig af PLC (Power Line Communication). Det betyder at vi sammen med 230V bruger strøm kablerne i huset til at kommunikere over. Det gør det nemt i både nye og gamle huse at installerer ZenseHome.

Er du forvirret? Så kontakt os.

Har du brug for hjælp til hvordan du opbygger dit lystyring eller smart home, så hjælper vores konsulent dig med at sammensætte det der passer til dit hjem.

Kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Intranet og internet afhængige

Hvad sker der når internettet er væk?

De fleste Smart Home systemer er mere eller mindre internet/netværk afhængige. Det vil sige at for at virke 100%, så skal der være internet adgang.

Det er vigtigt når man investere i et nyt system at der vigtigste funktioner virker uden internet. Det skal f.eks. være muligt at tænde og slukke alt lys når internettet ikke virker. Vælger man en Smart Home lås til hoveddøren, skal den selvfølgelig også virke uden internet og strøm eller der skal være en backup løsning.

ZenseHome - Internet

Du kan altid tænde dit lys med ZenseHome

ZenseHomes enheder snakker direkte sammen og skal altså ikke bruge internet for at kunne tænde lyset. Med ZenseHome er du sikker på at du altid har lys, også når internenette er væk..

Sikkerhed

Undgå indbrud

ZenseHomes tryk er fuldt programmerbare, så det er dig der bestemmer hvad de skal styre. Skal de tænde en, to eller flere lamper samtidig, det bestemmer du. Mangler du en korrespondance laves det også i løbet af få sekunder. Alt kan programmeres i vores simple app.

Trykket kan også styre gardiner, vinduer eller hvad du ellers har brug for at kunne betjene lige ved hånden.

ZenseHome - Sikkerhed

Det rigtige tryk er altid i nærheden

ZenseHomes tryk er fuldt programmerbare, så det er dig der bestemmer hvad de skal styre. Skal de tænde en, to eller flere lamper samtidig, det bestemmer du. Mangler du en korrespondance laves det også i løbet af få sekunder. Alt kan programmeres i vores simple app.

Trykket kan også styre gardiner, vinduer eller hvad du ellers har brug for at kunne betjene lige ved hånden.

Installation

Fast eller midlertidig installation

Smart Home systemer kommer som både fast og midlertidig installation. Den midlertidige er f.eks Phillips Hue eller Ikea Trådfri, hvor man kobler noget uden på den eksisterende el installation. Andre systemer erstatter simpelthen de enheder du har, såsom betjeningstryk, stikkontakter osv..

ZenseHome - Installation

Integreret del af boligen

ZenseHomes enheder er en integreret del af huset, med et stilrent design der passer i alle hjem. Alle er designet til at være en del af huset og følge alle andre smukke ting man har.

Opsætning

Simpelt eller avanceret

Smart Home bliver let avanceret og svært at bruge. Derfor er det også vigtigt at fokusere på hvad man ønsker af funktioner. Bliver listen for lang, bliver systemet mange gange for avanceret og dyrt.

Se på hvem systemerne henvender sig til, er det elektrikere, hjemme fuskere eller millionær villaer.

ZenseHome - Opsætning

Det rigtige tryk er altid i nærheden

ZenseHomes system er lavet til at man selv kan lave opsætningen og ændre på den i det daglige.

Det er designet ud fra at alle i hustanden skal kunne bruge det dagligt og nemt skal kunne ændre i opsætningen uden at skuklle kontakte en specialist.

Pris

Pris efter budget

Prisen på et Smart Home kan variere fra 250kr. til 250.000kr. alt efter hvad man vælger. Vil man selv have Loddekolben frem, kan man lave det meget billigt, men brugervenligheden og fremtidssikringen bliver også mange gange derefter.

Find et budget der passer jer. Vi mener at man sagtens kan få et fornuftigt system til under 20.000kr inklusiv installation.

ZenseHome - Pris

Priser der passer til alle hjem

ZenseHomes system kan købes fra 8.299kr. for en startpakke. Så får man et integreret system der passer i design med resten af huset og et system der er nemt at udvide hvis man vil mere.

Levetid

Hele husets levetid

Smart Home udviklingen går rigtig stærkt og det er svært at vide hvor vi er henne og 10år.

Det er vigtigt at systemet kan ændres til et andet system hvis nu leverandøren stopper med at producere systemet.

ZenseHome - Levetid

ZenseHome - En del af huset

ZenseHome er designet til at følge med huset. Alt er designet ud fra at systemet gerne skulle virke i husets levetid.

Vedligehold

Hvordan holde man et Smart Home vedlige?

Lige som med alt andet man har, skal et Smart Home også holdes vedlige. Her er det vigtigt at vælge et system der selv holder sig vedlige og selv opdatere software, ligesom din telefon. Det er også vigtigt at vælge et system som din elektriker supportere, så skulle du komme i problemer så kan han hjælpe.

ZenseHome - Vedligehold

ZenseHome klarer alt selv

ZenseHome systemet klarer selv at holde sig vedlige. ZenseHome har indbygget funktioner der altid sørger for at systemet er opdateret og OK.

Har du brug for hjælp kan du altid kontakte os eller en af vores faste elektrikere.

Få en gennemgang af ZenseHome

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Support og fejlfinding

Hvad når det ikke virker

Kan du klarer alt selv, så er det nemt. Kan du ikke, så er det rart at vide hvor man kan få hjælp.

Vælg et system der passer til din kunden elelr din lyst til at bruge din tid på det.

ZenseHome - Support

Hjælpen er altid i nærheden

ZenseHome er et dansk produkt med dansk support. Har du brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte os eller en af vores faste elektrikere.

Udvidelse

Når man vil have mere Smart Home

Når man nu har fået Smart Home indenfor dørene, så vil man helt sikkert have mere. Her er det vigtigt at vælge et åbent system der ikke begrænser.

Det skal gerne være sådan at man kan få endnu mere ud af sin investering af et Smart Home system.

ZenseHome - Udvidelse

Du kan altid udvide

ZenseHome kan altid udvides også til at virke sammen med andre systemer.

Salg af hus/Ny ejer/El-tjek

Hvad når huset skal sælges

Når man nu har plastret huset til med Smart Home, kan det så sælges. Her er det vigtigt at have investeret i noget som andre en en selv kan finde ud af at betjene. Her er det også vigtigt at vælge et system som andre også ser som et plus, så man får sin investering hjem igen.

ZenseHome - El-tjek og ny ejer

Alle kan, alle vil

ZenseHome overgives nemt til en ny ejer og kan nemt betjenes af alle.

Har du ZenseHome installeret kan det også nemt bestå et el-tjek, som er krav ved salg af boli