Installation af ZenseHome

Gør det selv

Du bestiller en startpakke, følger vores guides til installation og opsætter selv de ønskede funktioner.

Vi montere

Du bestiller en startpakke, hertil kan du tilvælge installation foretaget af en ZenseHome autoriseret elinstallatør. Herefter er det blot opsætning af ønskede funktioner gennem appen.

Vi gør alt

Bestil en startpakke, tilvælg montering samt opsætningssupport. Her vil ZenseHome sørge for installation af produkterne, samt opsætning af systemet, så alt er sat op og køreklart efter dit ønske.

Gør det selv Vi montere Vi gør alt

Montering

Opsætning og konfigurering

Installation af ZenseHome Box

ZenseHome boxen skal installeres af en autoriseret elinstallatør. Enheden er forbindelsen til appen og monteres i eltavlen.

Installation af Afbryder

Afbryderen skal monteres i en LK Fuga ramme. Afbryderen erstatte en almindelig afbryder og kan nemt monteres i allerede eksisterende installationer.

Opsætning og konfigurering

På appen fra ZenseHome får du et overblik over din bolig. Det er også via appen alt opsætning forgår, f.eks. hvis et nyt lys skal tilkobles systemet eller hvis der skal opsættes specielle funktioner såsom scenarier eller tidsplaner. Når ZenseHome er installeret i huset, så er det gratis at downloade og bruge appen.

Se hvor nemt du kan montere en afbryder

Som nævnt i ovenstående afsnit, så må du i mange tilfælde selv udskifte afbrydere i boligen. Der er visse undtagelser, men som udgangspunkt må du udskifte, hvis der ikke ændres grundlæggende på elinstallationen.

For at vise hvor nemt det kan gøres, så har vi lavet en video med en udskiftning fra en traditionel afbryder til ZenseHome smarte afbryder.