Frihed til at vælge

ZenseHome

Forestil dig, du lige har møbleret hele din stue. Alt er ligesom det skal være. Forestil dig så, at vi limer alt fast. Møbler, fjernsyn og billeder. Så skruer vi tiden 6 måneder frem og du er rigtig træt af de billeder der hænger skævt og sofaen der står i vejen. Du kan intet gøre uden at ødelægge vægge og gulve. Det samme gælder for din permanente el-installation, det er både tidskrævende, besværligt og dyrt at ændre funktionaliteten.

Nu skal du forestille dig, at du kan ommøblere din el-installation. Med ZenseHome kan du altid ændre og tilføje uden besvær og uden omkostninger til elektriker.

Med ZenseHome får du friheden til at ændre hvordan og hvor fra dit lys skal betjenes. Vi giver dig fuld fleksibilitet. Hvis du en dag syntes at alt lyset i stueetagen skal slukkes fra soveværelset, så er det et spørgsmål om at åben ZenseHome appen lave din ændring og nu kan du slukke alt lyset i stueetagen fra soveværelset. Så nemt er det.

Er det besværligt?

ZenseHome i mit hjem

Vores enheder passer i alle danske hjem, du kan se vores enheder her. Du kan skifte dine eksisterende afbrydere, stikkontakter og lampeudtag til ZenseHome. Det eneste ZenseHome enheder skal bruge er strøm. Herefter kan du selv bestemme hvordan og hvor fra lamper, fjernsyn eller udelyset skal betjenes.

Kan ZenseHome give mig en besparelse?

Økonomi

De fleste der har prøvet at renovere eller bygge nyt hus, har sikkert siddet bagefter og ønsket at noget var gjort lidt anderledes. Det kunne måske have været rart, hvis man kunne slukke for lyset ved fjernsynet på kontakten ved sofaen eller at man kunne dæmpe lyset i sofahjørnet eller over spisebordet eller at der var dæmpet lys i gangen fra værelset til toilettet.
Ved en traditionel installation kræver det et omfattende renoverings arbejde og en masse arbejde hvis der skal laves om på systemet.
Med ZenseHome slipper du for alt det. Det er nemt, du kan spare penge og tid. 
Du finder vores hus prisberegner her.

Hvilke fordele er der ved at få ZenseHome i mit hus?

Fordele

Med ZenseHome installeret kan du opnå en hel række fordele. Du skal ikke tænke på ZenseHome som et traditionelt smart home, du har nok set produkter som Philips HUE og IKEA Trådfri, ZenseHome er ikke bare styring af lyset i dit hjem.
ZenseHome tilføjer komfort og bekvemlighed til dit hus, vi håndterer en masse funktioner automatisk i huset for dig. Du kan se de forskellige automatiske funktioner herunder:

Automatisk lysstyring

Med ZenseHome automatisk lysstyring i dit hus kan du indstille alt lys i dit hus til at køre efter en tidsplan, der passer lige præcist til dine behov. Det kan være at dit udelys skal tænde kl. 06:00, så der er lys når du skal ud til cyklen eller bilen med børnene om morgenen, ZenseHome systemet sørge herefter for at slukke lyset igen når solen står op.
ZenseHome lysstyring kan også sørge for at dit lys kun tænder i dæmpet tilstand om natten så du ikke bliver blændet hvis du skal op om natten.
Der er uanede muligheder med ZenseHome lysstyring.

Strømbesparende

ZenseHome kan spare dig penge og skåne miljøet, helt uden du skal forholde dig til om der nu også er slukket for computeren eller fjernsynet. Det kan ZenseHome håndtere for dig. ZenseHome kan slukke lyset i et rum hvis der ikke har været bevægelse inden for et bestemt tidsinterval eller du kan benytte sluk alt funktionen når du forlader huset eller går i seng, et tryk på et betjeningstryk og ZenseHome slukker for alt unødvendigt lys i dit hus.

Fleksibilitet

ZenseHome er opbygget så det passer til alle budgetter og hus størrelser. Med ZenseHome kan du altid starte med en minimums installation, hvor ZenseHome kun styre dit lys, herefter kan du altid tilføje flere ZenseHome enheder. Får du pludselig brug for at styre to lamper i køkkenet særskilt, kan du altid tilføje et ZenseHome lampeudtag mere. Den eneste regel der er for at udvide ZenseHome systemet er at der skal være strøm, så simpelt er det.

En mere teknisk forklaring

ZENSEHOME TEKNOLOGIEN

Teknologien bag ZenseHome er power line communication eller PLC. Ved hjælpe af PLC er det muligt både at have 230V strøm og en digital kommunikationsbus over to ledere. Det vil sige at man i nye huse kan nøjes med at trække kabler til 230V og ikke skal bruge et ekstra sæt kabler til kommunikation, som man skal i mange andre smart hjems systemer. Det betyder også at man i eksisterende huse kan skifte ens enheder ud med ZenseHome enheder uden at det er nødvendigt at ændre i kabelføringen.

Fordele ved ZenseHome løsningen
De fleste, der har prøvet at renovere eller bygge nyt hus, har sikkert siddet bagefter og ønsket at noget var gjort lidt anderledes. Det kunne måske have været rart, hvis man kunne slukke for lyset ved fjernsynet på kontakten ved sofaen. Eller at man kunne dæmpe lyset i sofahjørnet eller over spisebordet eller at der var dæmpet lys i gangen fra værelset til toilettet.
 
Ved en traditionel installation kræver det et omfattende renoverings arbejde, hvis der skal laves om på systemet. Med ZenseHome har vi skabt en helt enkel måde at få mere funktionalitet ud af dine el-kontakter.

Med en ZenseHome installation slipper du for de mange timer med manuelt arbejde, selve installationen af selve enhederne tager ikke lang tid for en elektriker. Herefter er selve opsætningen det eneste tilbage og det er noget alle delv kan klare.

Plug and play: Erstat de eksisterende kontakter og betjeningstryk med enheder fra ZenseHome uden at trække nye kabler.

Besparende: Du sparer på kabler og tiden din elektriker skal bruge på installationen - og så kan du spare på dit strømforbrug

Fleksibelt og tilpasset dine behov: Du styrer selv enhederne fra ZenseHome appen og du kan altid lave om på funktionerne, hvis du fx ommøblerer stuen eller bytter rundt på værelserne

Stilrent - og tidløst dansk design.

ZenseHome i dit hjem

Hvordan får jeg ZenseHome?

ZenseHome kan både installeres i nye som gamle boliger og lejligheder. Hvis i ønsker at få installeret ZenseHome har i følgende muligheder:

- Købe enhederne direkte i vores webshop.
- Kontakte os direkte og vi kan hjælpe med at planlægge installationen.
- Kontakte os og få en henvisning til en elektriker i jeres område med speciale i ZenseHome.

Lige meget hvad i vælger, så vælger i et smart lysstyringsystem med masser af muligheder.