BADEVÆRELSE

Badeværelset er et af boligens mest essentielle rum. En god belysningsløsning er vigtig for at kunne udføre den nødvendige personlige pleje. Derfor er det vigtigt at gennemtænke hvordan ens belysning bliver installeret, så det både er praktisk og effektivt. Hos ZenseHome har vi et system som kan hjælpe med dette.

Husk nu at slukke lyset

Nogle er mere glemsomme end andre. Det at slukke lyset efter en tur på det lille hus bliver til tider glemt - specielt af boligens yngste medlemmer. Ved opsætning af ZenseHome kan lyset tændes via bevægelsessensorer og slukke automatisk, når der ikke længere er aktivitet i rummet. Her skånes miljøet, elregningen og en hygiejnisk udsat overflade i form af afbryderen.

Slip bekymringerne og gør hverdagen lettere.

Undgå spotlight om natten

Kender du det, at lyset på dit badeværelse er lidt for skarpt når du lige er stået op, eller er derude om natten? Med ZenseHome kan du tilpasse lysstyrken på dine lys alt efter hvilket tidspunkt af døgnet du besøger badeværelset. På denne måde kan du besøge badeværelset om natten uden at blive lysvågen, eller få en blid start på dagen med afdæmpet belysning.

Find vej i mørke

Det at besøge badeværelset om natten er for mange et nødvendigt onde. Vejen ud til badeværelset kan i mange tilfælde gøre en helt eller delvist vågen. Med ledelys installeret i afbrydere kan vejen til badeværelset blive mere behageligt. Ledelysene fungerer som pejlemærke på vejen og på den måde slipper du for at blive lysvågen ved at gå igennem et fuldt oplyst hus.