ENTRÉ

Entreen er ofte det første rum der møder os når vi kommer hjem, og det sidste rum vi befinder os i, inden vi tager ud for at klare dagens gøremål. Det kan til tider være ret hektisk på vej ind og ud ad døren, hvor mange ting skal huskes og klares. Her kan ZenseHome være med til at lette hverdagen, gennem vores smarte funktioner.

Sluk lyset selvom du glemmer det

Vi har vel alle oplevet at det godt kan være lidt hektisk, når vi er på vej ud ad døren. Har vi husket det hele? Ofte er det ikke lige det at slukke lyset i boligen, som står øverst på huskelisten.

ZenseHome sørger for at lyset slukkes automatisk i entreen, eller at al lys i huset slukkes på et enkelt tryk.

Velkommen hjem

Forestil dig at du kommer hjem efter en lang dag, med hænderne fulde af indkøbsposer eller børnenes sportstasker. Det er blevet sent, mørket har lagt sig og alt lyset i huset er slukket. Ville det ikke være rart at lyset automatisk tændtes i entreen og at lyset tændes i de rum du ønsker på blot en enkelt kontakt i entreen?

Hvorfor trykke på både lys og alarm?

Entreen i mange danske hjem huser vores alarmsystem. Hos ZenseHome har vi integreret de danske alarmsystemer med vores koncept. Med koblingen mellem alarm og ZenseHome gør vi livet lidt lettere for de danske boligejere, ved at tilbyde en funktion der samtidig med at husets alarm aktiveres, også slukker alt lys i boligen. Med denne simple funktion, sparer du ikke blot din tid, men også penge på din elregning.