KØKKEN

Køkkenet er et af de vigtigste rum i de danske hjem. Vigtigheden af høj kvalitet, funktionalitet og stilrent design er derfor altoverskyggende.

ZenseHomes komponenter passer ind i den danske stil og giver mange muligheder for at styre et eller flere lys præcis som du vil.

Nogle køkkener er udstyret med spots, andre med traditionelle lamper, men uanset om det er den ene, den anden eller en kombination, så kan ZenseHome skabe en ekstra dimension.

Hey Google - tænd lyset i køkkenet

Forestil dig at hænderne er smurt ind i fars, dej eller midt i en opvask og du gerne vil tænde, slukke eller dæmpe lyset i køkkenet.

Fortæl blot til Google Home, at du gerne vil have tændt dit lys og så sørger systemet for resten. Nu kan denne del af madlavningen afsluttes, uden du behøver at vaske og tørre hænder for at ændre lysstyrken.

Hyggelys efter maden

Efter der er kokkereret i køkkenet kan det sommetider være unødvendig med fuld lysstyrke. Køkkenet behøver heller ikke være helt mørkt, men en mellemting kunne være den bedste løsning.

Dæmp lyset i køkkenet og ved spisebordet og skab en hyggelig stemning for familien, gæsterne eller dig selv.

Hvor tænder man lyset over spisebordet?

Irritationen er stor når afbrydere er sat en smule forkert i forhold til hvilket lys de tænder.

Man står og trykker på de forkerte kontakter, og det kan ikke bare laves om. Det er bare noget man skal lære at leve med.

Eller er det? Forestil dig at du har muligheden for at lave afbryderen om, så den tænder præcis det lys den skal. Eller at 2 forskellige afbryder kan betjene det samme lys, alt efter hvad der giver mening i dit hjem.