STUE

Når dagen er ved at nå til ende, er stuen et rum vi ofte opholder os i - her er komfort og afslapning to ord som vi ofte forbinder med dette. En smart belysningsløsning fra ZenseHome, vil gøre din tid i stuen lidt mere afslappende og komfortabel.

Styr lyset uden at rejse dig fra sofaen

Efter en lang dag er sofaen ofte ret tiltalende – nogle gange så tiltalende, at det næsten kan føles umuligt at rejse sig fra den igen. Hos ZenseHome kender vi dette alt for godt, derfor har vi integreret stemmestyring med Google Home i vores system, så du ikke behøver at rejse dig hvis lyset over spisebordet eller i køkkenet skal slukkes.

Dæmp lyset i stuen efter dine behov

Mange kender det, at stuelyset kan være for skarpt. Din partner vil måske gerne læse en bog i det ene hjørne, og du vil gerne se TV med afdæmpet lys i det andet. Nogle kender måske også det, at det kan være svært at finde et kompromis med hvilke lys enheder der skal være tændt, og hvilke der skal være slukket. Med ZenseHome får du mulighed for at tilpasse og dæmpe dine lysenheder lige præcis så det passer jeres behov.

Bliv klar til filmaften med et enkelt tryk

Det er blevet lørdag, lørdagsslikket er fundet frem og den perfekte film er udvalgt. Nu skal den rette belysning bare findes. Med ZenseHome, gør vi det muligt at konfigurere dine lysenheder så alt kan slukkes, dæmpes eller tændes på blot en knap. På denne måde slipper du for at rejse dig fra sofaen for at traske rundt i stuen og ændre alt lyset.