VÆRELSER

Boligens værelser, herunder soveværelser, børneværelser, gæsteværelse og kontorer er rum, hvor vi tilbringer utrolig mange timer i døgnet. Fællesbetegnelsen for alle rum er, at de skal være rolige og behagelig at opholde sig i. Se blandt andet hvordan du kan skabe mere komfort i rummene her:

Hvert rum skal have hver sin funktion

Alle mennesker har et behov for lysstyring. Nogle gange må man gå på kompromis og andre gange kan du skræddersy det efter behovet. Med ZenseHome kan du selv vælge hvordan lyset skal virke, afhængigt af hvem der opholder sig i rummet og hvordan.

Kan du bedst lide dæmpet lys om aftenen eller skal lyset på børneværelset først slukkes en halv time efter sengetid?

Mulighederne er mange, valget er dit.

Gør din tjans som lyseslukker nemmere

Mange kender følelsen. Man rammer sengen efter en lang dag og er nærmest faldet i søvn. Pludselig ringer en klokke om lyset nu også er blevet slukket i hele huset. Det er både korrekt overfor privatøkonomien og miljøet at man sørger for det, men det gør ikke situationen bedre. Med ZenseHome installeret kan du slukke alt lys i huset med et enkelt tryk. Du bestemmer selv, hvor trykket skal sidde eller om du vil gøre det på appen eller via stemmestyring. Nu kan lyseslukker opgaven ikke blive nemmere.

Det skal ikke være HELT lyst, men...

Hver tredje dansker har TV i soveværelset og bruger det som en mere komfortabel stue. Nogle gange er det rarest at have fuld belysning i soveværelset, andre gange skal det være slukket. Dog kunne en mellemting også være nyttig i rigtig mange tilfælde.

ZenseHome sørger for at du kan dæmpe dit lys i soveværelset og andre steder hvor det ønskes, når det ønskes. Nu behøver du ikke vælge mellem lyst eller mørkt, men kan skabe præcis den stemning du vil.