SMART AFBRYDER

ZenseHomes smarte afbryder bliver en essentiel del i dit nye smarte hjem. Afbryderens store funktion er at betjene forskellige lys og lamper. Ved en traditionel elinstallation er en enkelt afbryder oftest koblet op til et enkelt lys eller lampe, hvilket begrænser muligheden for at vælge anderledes uden høje omkostninger.

Hvad er en smart afbryder?

Smart afbrydere fra ZenseHome kommer til sin ret, hvis du gerne vil have mere kontrol over dit lys. Eksempelvis hvis du vil have en bestemt afbryder til at tænde en anden lampe end først antaget, hvis du vil have muligheden for at slukke flere lamper på samme tryk eller noget helt tredje.

Den smarte afbryder kommer med i alt 4 tryk, som kan sættes op til at betjene selvvalgte lamper og funktioner i boligen.

Hvad er fordelene ved en smart afbryder?

1. Mulighed for automatisk lysstyring i den pågældende bolig.

2. Opsætning af flere lys og lamper til samme afbryder.

3. Systemet kobles på din nuværende elinstallation, så du undgår at trække kabler på ny.

4. Du får et grønnere og mere miljøvenligt hjem.

5. Spar penge på din elregning ved at optimere dit lysforbrug.

6. Tag afbryderen med dig i lommen og brug funktionerne fra en app på din smartphone eller tablet.

Virker smart afbryderen i mit hjem?

Kommunikationen mellem afbryderen og lampestederne sker via ”Powerline Communication”, hvilke betyder at hvis der er en 230 volts forbindelse i eldåsen, så er det muligt at give signaler videre til andre steder i huset.

Derfor skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt lampeudtag og afbryder sidder på samme fase, er i samme rum eller andet. Det betyder også at der skabes en mere stabil kommunikation, da trådløs kommunikation, batteridrevet afbrydere og lignende ikke er del af vores sortiment.

Passer smart afbryderen i min væg?

Vores smart afbryder er bygget i samme mål som FUGA-serien fra LK. Det betyder at afbryderen passer i alle FUGA-kompatible dåser og underlag, som sidder i mange danske husstande. Ydermere vil alle FUGA rammer og underlag også passe sammen med vores smart afbryder. Har du andre typer afbrydere i din væg, så kontakt os for vejledning.