Velkommen til ZenseHome

Løsningen der giver dig mere frihed, bekvemmelighed og tid i hverdagen, samtidig med at du er tro mod miljøet og den næste generation.

Overskud i hverdagen

I en travl hverdag er det dejligt at blive hjulpet lidt på vej. Automatiseringer af dit lys er et af værktøjerne til mere overskud.

Eksempelvis lys der tændes på bevægelsessensor, når du kommer hjem med børnenes sportstasker og indkøbsposer i hånden. Eller lyset der slukker automatisk på badeværelset når den yngste glemmer det.

 

Frihed til selv at vælge

Vil du styre lyset fra en anden kontakt end først tiltænkt og vil du kunne dæmpe alt dit lys direkte fra telefonen?

ZenseHome hjælper dig med frihed til selv at vælge.

Skab en god atmosfære

Forestil dig at sidde i sofaen med familien, klar til en rigtig god filmaften. Lyset skal ikke slukkes, men bare være dæmpet.

Forestil dig, at du med din stemme fortæller at lyset skal dæmpes, eller blot swiper en enkelt gang på din smartphone.

Hvad består en startpakke af?

ZenseHome er en intelligent elinstallation, som tillader dig at bruge din bolig på en smartere måde end normalt.

Systemet kan bruges i forskellige henseender, som blandt andet er dæmpning, oprettelse af korrespondance, tidsstyring, bevægelsessensorer og meget mere.

Udover en masse funktioner, så kan du også styre dit lys på flere måder. Lyset kan både bruges på traditionel vis via kontakter på væggen, men også via ZenseHomes app samt stemmestyring.

HVAD ER ZENSEHOME?

ZenseHome er en intelligent elinstallation, som tillader dig at bruge hjemmet på en smartere måde end normalt.

Systemet kan bruges i forskellige henseender, som blandt andet er dæmpning, oprettelse af korrespondance, tidsstyring, bevægelsessensorer og meget mere.

Udover en masse funktioner, så kan du også styre dit lys på flere måder. Lyset kan både bruges på traditionel vis via kontakter på væggen, men også via ZenseHomes app samt stemmestyring.

Se løsningen på min bolig

Value is required
Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.

HVAD BESTÅR EN STARTPAKKE AF?

En startpakke fra ZenseHome giver dig ZenseHome Box, som er styreenheden i systemet. Det betyder at den sørger for at alle lys, kontakter og stikkontakter fra ZenseHome kan tale sammen. Boxen placeres ude i eltavlen.

Udover boxen, så får du et antal afbrydere afhængig af hvilken pakke du vælger. Det vil være en god idé at tjekke hvor mange steder i hjemmet, man vil have smart lys og dermed tælle hvor mange kontakter man bruger i hverdagen. På værelser er der typisk en enkelt afbryder, hvor der i køkken og stue typisk er placeret lidt flere.

Passer pakkerne ikke præcist, kan du tilvælge flere i vores webshop.

Installation af ZenseHome Box

ZenseHome Boxen er et lille modul, som skal placeres i eltavlen. Det er hjernen i systemet, som sørger for at alle stikkontakter, afbrydere og lampeudtag kan kommunikere sammen indbyrdes, og ligeledes at der er adgang til det hele via app. Boksen skal have forbindelse til internettet, som på den måde sørger for at enheder automatisk bliver opdateret, så nye funktioner i systemet kan bruges med det samme.

ZenseHome Afbryder

Vores smarte afbryder kommer i et dansk minimalistisk design. Den har indbygget lysdæmper og bevægelsessensor.

Afbryderen skal monteres i en LK Fuga ramme. Afbryderen erstatte en almindelig afbryder og kan nemt monteres i allerede eksisterende installationer.

ZenseHome app

På appen fra ZenseHome får du et overblik over din bolig. Det er også via appen alt opsætning forgår, f.eks. hvis et nyt lys skal tilkobles systemet eller hvis der skal opsættes specielle funktioner såsom scenarier eller tidsplaner. Når ZenseHome er installeret i huset, så er det gratis at downloade og bruge appen.

ZenseHome kan også bruges sammen med Google Home og IFTTT.

 

Step-by-step - Sådan kommer du i gang med ZenseHome

Step 1: Find startpakken der passer til dit behov

ZenseHome er et system, hvor du aldrig binder dig til en bestemt situation. Du kan altid tilføje, fjerne eller flytte afbrydere som det passer dig, og dine almindelige kontakter vil stadig være fuldt funktionelle. Start derfor i dit eget tempo og byg på efterhånden, som du ser nye muligheder i hjemmet.

Begynderpakken

2 Afbrydere + ZenseHome Box

Begynderpakken er til dig, som ønsker at starte småt med muligheden for at bygge på senere. Startpakken indeholder 2 stk afbrydere og ZenseHome boksen som kan styre 2 rum i boligen. Egner sig specielt til styring af køkkenalrum, men kan bruges præcis som det ønskes, og hvor det ønskes.

3.499kr

Standardpakken

8 Afbrydere + ZenseHome Box

Standardpakken henvender sig til familien, som ønsker fuld råderum i boligen. Pakken indeholder 8 smarte afbrydere samt ZenseHome boksen. Afbryderne kan fordeles alt efter behov og vil kunne dække op til 8 rum. Skulle det vise sig, at der er behov for yderligere enheder, så er det nemt at tilføje flere efterfølgende.

8.299kr

Fordelspakken

12 Afbrydere + ZenseHome Box

Fordelspakken henvender sig til familien, som ikke ønsker ønsker at gå på kompromis med lysstyring i alle boligens rum. Pakken indeholder 12 smarte afbrydere, som kan placeres i forskellige rum eller områder efter behag. Den store pakke vil dække de fleste indendørs områder og give boligen nyt liv.

11.999kr

Step 2: Bestil startpakken og vælg hvor let det skal være

Gør det selv

Du bestiller en startpakke, følger vores guides til installation og opsætter selv de ønskede funktioner.

Vi montere

Du bestiller en startpakke, hertil kan du tilvælge installation foretaget af en ZenseHome autoriseret elinstallatør. Herefter er det blot opsætning af ønskede funktioner gennem appen.

Vi gør alt

Bestil en startpakke, tilvælg montering samt opsætningssupport. Her vil ZenseHome sørge for installation af produkterne, samt opsætning af systemet, så alt er sat op og køreklart efter dit ønske.

Step 3: Installation af ZenseHome Box og afbrydere samt opsætning af systemet.

Boxen bliver installeret i eltavlen af en autoriseret elinstallatør.

Afbryderne i hjemmet udskiftes med ZenseHome afbryderne.

Efter installation af boxen kobles den på internettet, og du kan nu begynde at sætte dit hjem op i ZenseHome appen.

BESØG AF ZENSEHOME

Vil du have besøg af en ZenseHome konsulent, der kan hjælpe med at gennemgå dit nybyggeri eller renovering?

Har du brug for hjælp til hvordan du opbygger dit lystyring eller smart home, så hjælper vores konsulent dig med at sammensætte det der passer til dit hjem.

Kontakt os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.