TEKNOLOGIEN BAG

Teknologien bag ZenseHome er power line communication eller PLC. Ved hjælpe af PLC er det muligt både at have 230V strøm og en digital kommunikationsbus over to ledere. Det vil sige at man i nye huse kan nøjes med at trække kabler til 230V og ikke skal bruge et ekstra sæt kabler til kommunikation, som man skal i mange andre smart hjems systemer. Det betyder også at man i eksisterende huse kan skifte ens enheder ud med ZenseHome enheder uden at det er nødvendigt at ændre i kabelføringen.

FORDELE VED ZENSEHOME

De fleste, der har prøvet at renovere eller bygge nyt hus, har sikkert siddet bagefter og ønsket at noget var gjort lidt anderledes. Det kunne måske have været rart, hvis man kunne slukke for lyset ved fjernsynet på kontakten ved sofaen. Eller at man kunne dæmpe lyset i sofahjørnet eller over spisebordet eller at der var dæmpet lys i gangen fra værelset til toilettet.
Ved en traditionel installation kræver det et omfattende renoverings arbejde, hvis der skal laves om på systemet. Med ZenseHome har vi skabt en helt enkel måde at få mere funktionalitet ud af dine el-kontakter.
Med en ZenseHome installation slipper du for de mange timer med manuelt arbejde, selve installationen af selve enhederne tager ikke lang tid for en elektriker. Herefter er selve opsætningen det eneste tilbage og det er noget alle selv kan klare.


Plug and play: Erstat de eksisterende kontakter og betjeningstryk med enheder fra ZenseHome uden at trække nye kabler.

Besparende: Du sparer på kabler og tiden din elektriker skal bruge på installationen - og så kan du spare på dit strømforbrug.

Fleksibelt og tilpasset dine behov: Du styrer selv enhederne fra ZenseHome appen og du kan altid lave om på funktionerne, hvis du fx ommøblerer stuen eller bytter rundt på værelserne.

 

Stilrent - og tidløst dansk design.