ZenseHome Box - Hjernen bag det hele

ZenseHome Boxen er et lille modul, som skal placeres i eltavlen. Det er hjertet af systemet, som sørger for at alle stikkontakter, afbrydere og lampeudtag kan kommunikere sammen indbyrdes, og ligeledes at der er adgang til det hele via app. Boksen skal have forbindelse til internettet, som på den måde sørger for at enheder automatisk bliver opdateret, så nye funktioner i systemet kan bruges med det samme.


ZenseHome boksens vigtigste opgave er at....

Kommunikationen mellem app’en eller betjeningstryk i boligen giver den ønskede effekt ude i lyskilderne, således de relevante lys tænder på den korrekte kommando. Disse funktioner kan skræddersyes så alle lampeudtag kan styres med alle afbrydere i boligen. En stor fordel ved dette ses i ældre boliger, hvor muligheden for at placere afbrydere og stikkontakter ikke altid har været hensigtsmæssig i forhold til placering af lys. Her kan ZenseHome boksen og løsningen rette op på nogle irritable placeringer af stikkontakter og betjeningstryk fra opførelsen af boligen – uden at ændre på kabelføringen.

 

ZenseHome Boksen skal installeres af

En autoriseret elinstallatør, hvor det herefter kun er fantasien der sætter grænser. Når boksen er installeret i boligens eltavle, så kan den bruges til at opsætte og styre alle ZenseHome enheder. Boksens system gør det muligt at kommunikere på tværs af boligens faser. Har du ikke en installatør på hånden, så kan du bestille det gennem ZenseHome.