Styr lyset med Google Home - Energibesparende og effektivt!

De smarte stemmestyrede hjemmesystemer som fx Google Home er efterhånden ved at være meget udbredt, men få bruger dem faktisk i Danmark indtil videre.

De smarte stemmestyrede hjemmesystemer som fx Google Home er efterhånden ved at være meget udbredt, men få bruger dem faktisk i Danmark indtil videre.

Kan man styre sit lys med Google Home? Google Home kan styre diverse smart-home produkter som fx dit lys, dine køkkenapparater, dit smart-tv, dine højttalere og meget mere. Google Home er enormt i lande som USA, og fungerer som en smart hushjælp i utallige husholdninger. 

I dette indlæg får du en nem og overskuelig guide til hvordan Google Home kan styre dit lys, samt hvorfor dette kan være en fantastisk løsning til din lysstyring i hjemmet.

Hvorfor er det en fordel at have lysstyring med Google Home?

hey google - fordele med google home

Google Home og andre former for hjemmesystemer tegner til at være fremtiden, når det kommer til Smart Home produkter.

Grunden til dette er, at en højttaler som Google Home fungerer som en kommandocentral i hjemmet, og gør det muligt at styre utallige andre smart home produkter.

Det er muligt at integrere sin ZenseHome løsning med Google Home.

Forestil dig at du sidder foran fjernsynet, men ikke lige kan finde fjernbetjeningen.

I stedet for at lede siger du blot “Hey Google, tænd for fjernsynet” og måske efterfulgt af “Hey Google, åben Netflix” osv.

Nu er det måske tid til aftensmad, og derfor siger du blot “Hey Google, tænd ovnen på 200 grader”, såfremt du har en ovn der tillader dette.

Ja smart home produkter bliver udviklet på konstant, og inden længe vil det være muligt at opbygge et hjem hvor samtlige systemer og funktioner kan styres ved hjælp af den lille Google Home assistant højttaler.

Den største fordel ved denne udvikling, er det tryk det letter fra mange personer som har mange opgaver i hjemmet.

På denne måde får man meget mere fritid, og overlader mange af de huslige opgaver til automatiske systemer som sørger for at opgaverne bliver udført effektivt og til rette tid.

Vi har skrevet en artikel om de bedste smart home produkter. Læs den her » Bedste Smart Home Produkter eller tag et kig i vores shop, hvis du mangler produkter til at få fuld kontrol over lyset i dit hjem » ZenseHome Shop

Google Home lysstyring

google home lysstyring

Med en løsning som den du finder hos ZenseHome, får du en af de absolut mest versatile løsninger til din lysstyring.

For med både stemmestyring samt automatiske timers får du ikke bare en effektiv lysstyring, du får også en lysstyring, som kan spare på strømmen og dermed miljøet.

Med Google Home lysstyring kan du nemlig tænde for lyset kun der, hvor du skal bruge det, og på den måde lader du ikke lyset brænde når du ikke bruger det.

De automatiske timers som du kan sætte op sikrer at lyset slukker kort tid efter du er stoppet med at bruge det.

Som eksempel kan du forestille dig at du vågner om natten, og virkelig skal på toilettet.

I stedet for at blive væk i mørket eller fumle med diverse ledninger til din lampe, kan du blot bede din Google home højttaler om at tænde lyset i værelset, på gangen og endda på selve badeværelset.

Det samme gælder hvis du kommer i tanke om at lyset i garagen stadig er tændt, men du lige har lagt dig i sengen.

Du behøver ikke rejse dig med Google Home, du siger blot “Hey Google, sluk lyset i garagen” og slapper derefter helt af igen.

Mulighederne er simpelthen uendelige. Den lysstyring du kan lave med Google Home er helt op til dig, og du kan indrette dit lyssetup i hjemmet på præcis den måde, som du ønsker det, med smart home produkter samt en tilhørende Google Home Assistant højttaler. 

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Google Home stikkontakt

smart home stikkontakt

Det kræver, at du har diverse smart home løsninger, når det gælder både dine pærer samt dine stikkontakter, hvis Google Home skal kunne styre dem.

Google har ikke selv disse produkter(endnu), derfor har vi hos ZenseHome sørget for at disse produkter er tilgængelige, hvis du ønsker et smart home setup til din belysning.

Du kan både få både smart home stikkontakter, betjeningstryk, lampeudtag og meget mere.

Dette var blot nogle af de relevante funktioner når det gælder lysstyring, Google Home har meget mere at tilbyde.

Du kan eksempelvis også styre hele dit indeklima, eller sågar dit alarmsystem med Google Home højttaleren.

Du kan læse meget mere om Google Home og de smarte funktioner systemet besidder i vores blogindlæg: GOOGLE HOME - ULTIMATIV GUIDE TIL FREMTIDENS HUSHJÆLP!

Dæmp lyset ved hjælp af din stemme med Google Home!

dæmp lyset

Det har aldrig været nemmere at styre lyset i hjemmet, og med Google Home er niveauet nu så højt, at du kan styre det hele med blot din stemme.

Hos ZenseHome har vi også set dette potentiale, derfor kan vores løsning nu også integreres med Google Home.

Det betyder altså, at udover smarte timers og automatisk tænd/sluk funktion, kan du nu også styre dit lys i hjemmet med stemmen ved brug af løsningen fra Zensehome.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Er det kun Smart Home produkter som kan styres med Google Home?

Det er faktisk muligt at styre dine gamle tv-setups eller lignende med Google Home.

Google har nemlig været så opfindsomme, at deres smarte Chromecast gør det muligt at bruge den fantastiske stemmestyring i Google Home til at styre selv de gamle fjernsyn i dit hjem.

Det kræver blot at du selvfølgelig har adgang til WiFi, og det passende stik i dit TV så en Chromecast kan tilkobles.

Herefter kan du streame indhold fra fx din telefon direkte på dit gamle TV, blot ved hjælp af stemmen.

Det er også muligt at integrere fx Netflix direkte i din Google Home højttaler, så den helt selv kan smide indholdet op på din skærm ved hjælp af Chromecast forbindelsen.

Så du behøver næppe at købe et nyt smart TV for at gøre brug af de smarte Google Home funktioner, men kan derimod sparer en masse penge ved blot at tilføje den smarte Chromecast til dit tv-setup.

Kunne du tænke dig at blive klogere på home automation og smart home? Så læs vores artikel »Hvad er et smart home?