ZenseHome

Dansk udviklet og produceret med mere end 2.500 installationer

Læs vores anmeldelser

Af Morten Lund Jacobsen - 12/11-21

Super god intelligent el-løsning

Super god intelligent el-løsning. Ved min totalrenovering af et ældre hus har det været nemt og en del billigere end andre løsninger. Jeg vil gerne fremhæve deres support, navngivet Thomas, som værende fremragende 👍👍

Af Torben - 26/10-21

Varmeste anbefalinger

Zensehome anbefales til alle, der ønsker at gøre sit hjem smartere.

Beboeren, der ønsker et simpelt system, vil føle sig hjemme i den brugervenlige app, der gør det nemt at programmere og styre lys og kontakter i hjemmet.

Den avancere bruger kan benytte Zensehome's integration til Home Assistant via mqtt og dermed f.eks. benytte betjeningstryk til at styre Sonos, rullegardiner, Velux, garageporte etc etc. Dermed er det også muligt at lave automatiseringer, der inkluderer lys og andre smarthome enheder i hjemmet.

Zensehome har en velfungerende integration til Google Home.

Endelig er Zensehome et system udviklet i Danmark med en fremrangende support funktion.

Hvordan ZenseHome startede

Udviklingen af ZenseHome blev startet i Aalborg i starten af 00’erne af tre innovative elinstallatører, som manglede en løsning til deres kunders udfordringer. Efter færdiggørelse af de første prototyper blev der i 2006 etableret et samarbejde med Teknologisk Instituts innovationsselskab Teknologisk Innovation og ZenseHome ApS blev stiftet.

I 2008 blev bestyrelse og kapitalgrundlag yderligere styrket med erfarne og kapitalstærke private investorer. Efter et omfattende testarbejde samt de nødvendige patentundersøgelser gik ZenseHome i begyndelsen af 2009 på markedet i Danmark. Fra 2009 og frem til i dag er ZenseHome installeret i mere end 2500 hjem i Danmark.

Hvorfor ZenseHome

ZenseHome er et komplet lys styring og smart home system , der nemt kan installeres i alle danske hjem både nybyg eller renovering. ZenseHome er et stabilt og nemt system, der øger din boligs værdi, kan bruges i hele boligens levetid og af hele familien.

ZenseHome er designet til at styre alt lys i hele boligen og automatisere den daglige brug. Udover det kan det integreres med mange andre Smart Home systemer på markedet for at gøre din bolig endnu mere intelligent f.eks. Google Home, IFTTT, Phillips Hue, Sonos osv.

ZenseHome bruger 230V kablerne i huset til at kommunikere over ved hjælp af Power Line Communication (PLC). ZenseHome laver sit eget netværk ved hjælp af kablerne, samtidig med at de stadig kan bruges til 230V. Alt sættes derefter op ved hjælp af ZenseHome appen.

ZenseHome er for alle der ønsker fuld kontrol og fleksibilitet

ZenseHome i dag

ZenseHome er i dag med i en meget erfaren gruppe af selskaber, ejet af Toft Holding Esbjerg ApS, med speciale i software og hardware, der er samlet under samme tag for at skabe et kollaborativt og produktivt miljø.