Bedste Smart Home Produkter? Billigere og nemmere end andre!

Smart Home er godt i gang med at tage verden med storm, og det er der god grund til.

Smart Home er godt i gang med at tage verden med storm, og det er der god grund til.

I dette indlæg går vi over både smart home udviklingen, men også hvilke konkrete produkter du med fordel kan integrere i hjemmet for at gøre dit liv en smule nemmere.

Mulighederne lader til bogstaveligt talt at være uendelige, og begrebet “Smart home” er kommet for at blive.

Læs eventuelt vores forklarende artikel hvad er Smart Home, hvis du er helt grøn i begrebet. Vil du vide mere om, hvilke produkter du med fordel kan installere i dit hjem, så læs med her.

Smart Home - Internet of Things til boligen

Internet of things, eller IoT er det begreb, som bliver mere og mere relevant i takt med udvikling af teknologi verden over.

Begrebet betyder egentlig det samme som smart home, og er en beskrivelse af, hvordan fysiske genstande kommunikerer med hinanden ved hjælp af signaler som fx internettet.

På denne måde skabes et miljø, hvor eksempelvis alle dine apparater i hjemmet kan kommunikere med hinanden, hvilket giver mulighed for øget optimering af de huslige aktiviteter.

IoT bruges dog ikke kun i hjemmet, men bruges faktisk endnu mere i forskellige brancher.

Eksempelvis kan begrebet bruges til at beskrive automation, når det gælder levering, kundekontakt, og sågar salg i en virksomhed.

Her kan avancerede systemer hele tiden planlægge forud, og forudse situationer, hvilket gør det utrolig nemt for de ansvarlige personer at fuldføre deres arbejde effektivt.

I takt med udviklingen af såkaldte “AI” eller Artificial Intelligence systemer bliver dette endnu mere teknisk end nogensinde før.

AI systemer menes nemlig at være i stand til helt selv at fuldføre meget avancerede jobs, og indenfor utrolig kort tid.

Eksempelvis kunne man forestille sig, at et AI system stod for alt indkøb i en virksomhed.

Amazon er et godt eksempel på dette, da deres store varelagre allerede er udstyret med meget avancerede robotter, som dog ikke betegnes helt som AI endnu, men er godt på vej derhen.

Overordnet set er Smart Home bare Internet of Things, men integreret i boligen, og det må siges at være fremtiden når det gælder boligarkitektur.

Mulighederne er uendelige, og der findes allerede utrolig mange fantastiske Smart home produkter som gør hverdagen lidt nemmere. → Find alle vores Smarte produkter her ←

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Smart Home belysning

Hos ZenseHome fokuserer vi på en af de vigtigste funktioner i hjemmet, nemlig belysning.

Belysning må siges at være absolut nødvendigt i en bolig, og i takt med udviklingen kan man nu få utrolig smarte belysningsløsninger i hjemmet.

Forestil dig, at du med en smart stikkontakt i dit soveværelse kan slukke alt lyset i resten af hjemmet, eller du kan tænde lyset på badeværelset på en kontakt ved sengen.

Du kan sågar bruge diverse apps eller endda stemmestyrede systemer til at slukke lyset kun ved hjælp af få swipes eller ord.

Mulighederne er uendelige, og med en Smart Home belysning, som den vi tilbyder hos Zensehome, kan du helt selv skræddersy din opsætning af belysning i hjemmet.

Største fordele ved Smart Home belysning

Der er stort set ingen ulemper ved smart belysning. De fleste løsninger utrolig nemme at installere, da de oftest kan kobles direkte til din nuværende elinstallation. Der skal dog en autoriseret el-installatør til at installere boxen.

Herefter er det kun nødvendigt at skifte selve kontakterne samt eventuelle lampeudtag, og ikke nødvendigt at ændre hele din elinstallation, hvis du vil have Smart Home Belysning.

Her er nogle af de største fordele hvis du skifter til en Smart home belysning som fx ZenseHome:

 • Automatisk lysplanlægning. Med de fleste Smart Home Belysning installationer og opsætninger kan du indstille timere som styrer lyset i dit hjem efter dine egne inputs. Dette er perfekt til dem som har en meget struktureret hverdag, og eksempelvis ved, at de hver morgen klokken 07.00 skal bruge badeværelset. Du kan her selv indstille din smart home belysning til at tænde lyset på badeværelset klokken 7 hver morgen, og eventuelt slukke det kort tid efter igen. Dette egnes også godt til udendørs belysning, og med de fleste smart home opsætninger vil lyset automatisk slukke når sollyset når et vist niveau.
 • Spar penge på din elregning. Den korrekte opsætning med Smart home Belysning er utrolig strømbesparende. Når du optimerer lyset i din bolig vil du helt sikkert se et ordentligt dyk på din elregning, da du nu kun bruger lys præcis når det er nødvendigt. Du kan med sensorer samt andre styringsmuligheder sikrer dig, at lyset aldrig er tændt i et rum uden du bruger det aktivt.
 • Fleksibilitet. Smart Home Belysning passer til hjem, virksomheder og alle andre steder du kunne forestille dig, at du har brug for smart belysning. Det er nemt at opgradere fra en lille installation til en større, og det er også utrolig let at installere nye enheder. Opsætningen er utrolig nem og kan tilkobles direkte til din nuværende el-installation i de fleste tilfælde.

Google Home system - din personlige assistent

Hvis du vil tage din smart home opsætning til helt nye højder, bør du helt sikkert overveje Google Home eller en af de andre systemer til smart home.

ZenseHome er kompatibel med Google Home. Sammen med Google Home kan enheder og områder stemmestyres og kontrolleres gennem Google Home appen og andre Google Home enheder.

Disse systemer består typisk af en mindre højttaler, som er forbundet til alle Smart apparater i hjemmet.

Denne form for opsætning er allerede meget populær i fx USA, hvor de hyppigt bruger disse smarte stemmestyrede assistenter til fx at skabe indkøbslister, tænde/slukke lys, skrue op/ned for varme og meget andet.

Formålet med et system som Google Home er at have en form for kommandocentral, hvorfra du kan styre alle de vigtige aktiviteter i hjemmet.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Smart home produkter som kan integreres med Google Home og andre systemer

Næsten alle husholdningsapparater har eller arbejder på at integrere Smart home teknologi, så du i fremtiden kan få et yderst optimeret og højmoderne hjem

Forestil dig, at du i fremtiden, blot ved hjælp af din stemme, kan bede din kaffemaskine om at gøre din morgenkaffe klar, eller din robotstøvsuger om at gøre rent.

Der er allerede utallige smart home produkter tilgængelige, som gør det lidt nemmere at holde styr på de huslige aktiviteter, her er nogle flere eksempler:

 • Smarte alarmsystemer
 • Automatisk udluftning/kvalitetskontrol af luft
 • Stemmestyret TV eller musikafspiller
 • Elektronisk dørlås med tilhørende app samt eventuel stemmestyring
 • Robot støvsuger og plæneklipper
 • Smart ovn som kan styres mobilt eller med stemmestyring
 • Smart køleskab hvor du hele tiden kan se indholdet, selvom du ikke er hjemme
 • Meget, meget mere

Udviklingen indenfor Smart home produkter er kun lige begyndt og det ser næppe ud til at den stopper lige foreløbigt.

Om man vil det eller ej, vil fremtidens bolig nok være utrolig præget af Smart home produkter, og det vil i de flestes tilfælde være en meget positiv ting, da de gør hverdagen lidt mere afslappet og effektiv på samme tid.

Med en Google Home, Amazon Echo eller en af de andre smarte systemer kan du ved hjælp af stemmestyring styre langt de fleste aktiviteter i hjemmet, lige fra din sofa eller seng.