Unikkontakt til ZenseHome

Hvad er unikkontakt?

Unikkontakt er en print virksomhed hvor du kan lave prints til kontakterne i dit hjem. De fleste af os kender nok til situationen hvor man ikke ved om det er kontakten til toilettet eller gangen. Med Unikkontakt kan du nu lave dine egne print så dine gæster aldrig er i tvivl igen.

Det smarte ved Unikkontakt er at du selv har kontrol over tekst, ikoner eller emojis til dine kontakter. Der er mulighed for selv at uploade filer og ændre i tekststørrelsen, samt placering på kontakten.

Formålet med Unikkontakt

Med Unikkontakt kan du personliggøre dit hjem ved at tilføje emojis, farver og ikoner til dine kontakter.

Specielt med smart home lysstyring kan det være svært at huske præcis, hvad alle afbryderne er indstillet til med 4 trykmuligheder og uendelige kombinationer.

Du kan derfor nu få printet tekst og ikoner på dine kontakter, så har afbryderen f.eks. sluk alt og velkommen hjem funktion kan du få det printet på kontakten.

Printet fra Unikkontakt

Unikkontakt gør brug af laser print som er yderst akkurat, og det gør at kvaliteten af printet er meget holdbart. De slidstærke tryk som er designet til ikke at falme let kan printes i farver eller sort/hvid, kombinationerne i hjemmet er derfor rigtig mange.

Se mere om Unikkontakt her.