ZENSEHOME BOX OG APP

ZenseHome boxen og appen gør Smart Home til en leg.

ZenseHome App - Styr hjemmet fra din telefon

På appen fra ZenseHome får du et overblik over din bolig. Det er også via appen alt opsætning forgår, f.eks. hvis et nyt lys skal tilkobles systemet eller hvis der skal opsættes specielle funktioner såsom scenarier eller tidsplaner. Når ZenseHome er installeret i huset, så er det gratis at downloade og bruge appen.

Appen kan bruges af hele familien

Hvis der bor flere personer i husstanden, som hver især har behov for at kunne styre lyset i hjemme, så er det muligt at dele appen mellem personerne.

På den måde får hele familien adgang til systemet, og børnene kan selv styre lyset, hvis forældrene ikke er hjemme.

 

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

ZenseHome Box

ZenseHome Boxen er et lille modul, som skal placeres i eltavlen. Det er hjernen i systemet, som sørger for at alle stikkontakter, afbrydere og lampeudtag kan konfigureres og ligeledes at der er adgang til det hele via app. Boksen skal have forbindelse til internettet - enten kablet eller Wi-Fi - som på den måde sørger for at enheder automatisk bliver opdateret, så nye funktioner i systemet kan bruges med det samme.

  • ZENSEHOME BOX
  • INSTALLATION

Hvad er en ZenseHome Box?

Kommunikationen mellem app’en eller betjeningstryk i boligen giver den ønskede effekt ude i lyskilderne, således de relevante lys tænder på den korrekte kommando. Disse funktioner kan skræddersyes så alle lampeudtag kan styres med alle afbrydere i boligen. En stor fordel ved dette ses i ældre boliger, hvor muligheden for at placere afbrydere og stikkontakter ikke altid har været hensigtsmæssig i forhold til placering af lys. Her kan ZenseHome boksen og løsningen rette op på nogle irritable placeringer af stikkontakter og betjeningstryk fra opførelsen af boligen – uden at ændre på kabelføringen.

Hvor skal den installeres?

Boxen skal installeres af en autoriseret elinstallatør, hvor det herefter kun er fantasien der sætter grænser. Når boksen er installeret i boligens eltavle, så kan den bruges til at opsætte og styre alle ZenseHome enheder. Boksens system gør det muligt at kommunikere på tværs af boligens faser. Har du ikke en installatør på hånden, så kan du bestille det gennem ZenseHome.