Inspiration

På inspirations siden kan du se hvilke hverdagssituationer som ZenseHome kan få dig lettere og mere bekvemt igennem.

  • Køkken
  • Bad
  • Stue
  • Værelser
  • Entre
  • Udelys

Køkken

Køkkenet er et af de vigtigste rum i de danske hjem. Vigtigheden af høj kvalitet, funktionalitet og stilrent design er derfor altoverskyggende.

Nogle køkkener er udstyret med spots, andre med traditionelle lamper, men uanset om det er den ene, den anden eller en kombination, så kan ZenseHome skabe en ekstra dimension.

Hey Google - Tænd lyset i køkkenet

Forestil dig at hænderne er smurt ind i fars, dej eller midt i en opvask og du gerne vil tænde, slukke eller dæmpe lyset i køkkenet.

Fortæl blot til Google Home, at du gerne vil have tændt dit lys og så sørger systemet for resten. Nu kan denne del af madlavningen afsluttes, uden du behøver at vaske og tørre hænder for at ændre lysstyrken.

Hyggelys efter maden

Efter der er kokkereret i køkkenet kan det sommetider være unødvendig med fuld lysstyrke. Køkkenet behøver heller ikke være helt mørkt, men en mellemting kunne være den bedste løsning.

Dæmp lyset i køkkenet og ved spisebordet og skab en hyggelig stemning for familien, gæsterne eller dig selv.

Hvor tænder man lyset over spisebordet?

Irritationen er stor når afbrydere er sat en smule forkert i forhold til hvilket lys de tænder.

Man står og trykker på de forkerte kontakter, og det kan ikke bare laves om. Det er bare noget man skal lære at leve med.

Eller er det? Forestil dig at du har muligheden for at lave afbryderen om, så den tænder præcis det lys den skal. Eller at 2 forskellige afbryder kan betjene det samme lys, alt efter hvad der giver mening i dit hjem.

Badeværelset

Badeværelset er et af boligens mest essentielle rum. En god belysningsløsning er vigtig for at kunne udføre den nødvendige personlige pleje. Derfor er det vigtigt at gennemtænke hvordan ens belysning bliver installeret, så det både er praktisk og effektivt. Hos ZenseHome har vi et system som kan hjælpe med dette.

Husk nu at slukke lyset

Nogle er mere glemsomme end andre. Det at slukke lyset efter en tur på det lille hus bliver til tider glemt - specielt af boligens yngste medlemmer. Ved opsætning af ZenseHome kan lyset tændes via bevægelsessensorer og slukke automatisk, når der ikke længere er aktivitet i rummet. Her skånes miljøet, elregningen og en hygiejnisk udsat overflade i form af afbryderen.

Slip bekymringerne og gør hverdagen lettere.

 

Undgå spotlight om natten

Kender du det, at lyset på dit badeværelse er lidt for skarpt når du lige er stået op, eller er derude om natten? Med ZenseHome kan du tilpasse lysstyrken på dine lys alt efter hvilket tidspunkt af døgnet du besøger badeværelset. På denne måde kan du besøge badeværelset om natten uden at blive lysvågen, eller få en blid start på dagen med afdæmpet belysning.

Stue

Når dagen er ved at nå til ende, er stuen et rum vi ofte opholder os i - her er komfort og afslapning to ord som vi ofte forbinder med dette. En smart belysningsløsning fra ZenseHome, vil gøre din tid i stuen lidt mere afslappende og komfortabel.

Styr lyset uden at rejse dig fra sofaen

Efter en lang dag er sofaen ofte ret tiltalende – nogle gange så tiltalende, at det næsten kan føles umuligt at rejse sig fra den igen. Hos ZenseHome kender vi dette alt for godt, derfor har vi integreret stemmestyring med Google Home i vores system, så du ikke behøver at rejse dig hvis lyset over spisebordet eller i køkkenet skal slukkes.

Dæmp lyset i stuen efter dine behov

Mange kender det, at stuelyset kan være for skarpt. Din partner vil måske gerne læse en bog i det ene hjørne, og du vil gerne se TV med afdæmpet lys i det andet. Nogle kender måske også det, at det kan være svært at finde et kompromis med hvilke lys enheder der skal være tændt, og hvilke der skal være slukket. Med ZenseHome får du mulighed for at tilpasse og dæmpe dine lysenheder lige præcis så det passer jeres behov.

Bliv klar til filmaften med et enkelt tryk

Det er blevet lørdag, lørdagsslikket er fundet frem og den perfekte film er udvalgt. Nu skal den rette belysning bare findes. Med ZenseHome, gør vi det muligt at konfigurere dine lysenheder så alt kan slukkes, dæmpes eller tændes på blot en knap. På denne måde slipper du for at rejse dig fra sofaen for at traske rundt i stuen og ændre alt lyset.

Værelser

Boligens værelser, herunder soveværelser, børneværelser, gæsteværelse og kontorer er rum, hvor vi tilbringer utrolig mange timer i døgnet. Fællesbetegnelsen for alle rum er, at de skal være rolige og behagelig at opholde sig i. Se blandt andet hvordan du kan skabe mere komfort i rummene her

Hvert rum skal have hver sin funktion

Alle mennesker har et behov for lysstyring. Nogle gange må man gå på kompromis og andre gange kan du skræddersy det efter behovet. Med ZenseHome kan du selv vælge hvordan lyset skal virke, afhængigt af hvem der opholder sig i rummet og hvordan.

Kan du bedst lide dæmpet lys om aftenen eller skal lyset på børneværelset først slukkes en halv time efter sengetid?

Mulighederne er mange, valget er dit.

Gør din tjans som lyseslukker nemmere

Mange kender følelsen. Man rammer sengen efter en lang dag og er nærmest faldet i søvn. Pludselig ringer en klokke om lyset nu også er blevet slukket i hele huset. Det er både korrekt overfor privatøkonomien og miljøet at man sørger for det, men det gør ikke situationen bedre. Med ZenseHome installeret kan du slukke alt lys i huset med et enkelt tryk. Du bestemmer selv, hvor trykket skal sidde eller om du vil gøre det på appen eller via stemmestyring. Nu kan lyseslukker opgaven ikke blive nemmere.

Det skal ikke være HELT lys, men

Hver tredje dansker har TV i soveværelset og bruger det som en mere komfortabel stue. Nogle gange er det rarest at have fuld belysning i soveværelset, andre gange skal det være slukket. Dog kunne en mellemting også være nyttig i rigtig mange tilfælde.

ZenseHome sørger for at du kan dæmpe dit lys i soveværelset og andre steder hvor det ønskes, når det ønskes. Nu behøver du ikke vælge mellem lyst eller mørkt, men kan skabe præcis den stemning du vil.

Entre

Entreen er ofte det første rum der møder os når vi kommer hjem, og det sidste rum vi befinder os i, inden vi tager ud for at klare dagens gøremål. Det kan til tider være ret hektisk på vej ind og ud ad døren, hvor mange ting skal huskes og klares. Her kan ZenseHome være med til at lette hverdagen, gennem vores smarte funktioner.

Sluk lyset selvom du glemmer det

Vi har vel alle oplevet at det godt kan være lidt hektisk, når vi er på vej ud ad døren. Har vi husket det hele? Ofte er det ikke lige det at slukke lyset i boligen, som står øverst på huskelisten.

ZenseHome sørger for at lyset slukkes automatisk i entreen, eller at al lys i huset slukkes på et enkelt tryk.

Velkommen hjem

Forestil dig at du kommer hjem efter en lang dag, med hænderne fulde af indkøbsposer eller børnenes sportstasker. Det er blevet sent, mørket har lagt sig og alt lyset i huset er slukket. Ville det ikke være rart at lyset automatisk tændtes i entreen og at lyset tændes i de rum du ønsker på blot en enkelt kontakt i entreen?

Hvorfor trykke på både lys og alarm?

Entreen i mange danske hjem huser vores alarmsystem. Hos ZenseHome har vi integreret de danske alarmsystemer med vores koncept. Med koblingen mellem alarm og ZenseHome gør vi livet lidt lettere for de danske boligejere, ved at tilbyde en funktion der samtidig med at husets alarm aktiveres, også slukker alt lys i boligen. Med denne simple funktion, sparer du ikke blot din tid, men også penge på din elregning.

Garage & udendørsbelysning

Boligens udendørsbelysning benyttes i mange sammenhænge, om det er for at fremhæve husets detaljer, eller om det benyttes til at finde vej på de mørke vinteraftener, så er det en vigtig del af belysningen i mange danskeres hjem.

Tryghed til de mørke aftener

Vi kender alle følelsen af at komme hjem til et mørkt hus. For nogle kan det skabe utryghed. En bevægelsessensor til lyset vil sørge for at lyset tændes automatisk, når du er i nærheden af huset. Blandt andet kan lyset også tidsindstilles således at lyset tændes eksempelvis ved solop- og nedgang, så man ved at børn og andre altid bliver mødt af et oplyst område i mørke timer.

Styr garagen fra din telefon

En automatisk garageport er mere og mere gængs i de danske hjem. Nogle styres fra en knap ved porten, andre fra en løs fjernbetjening, som ikke altid er til at finde, eller ligger i den anden bil. ZenseHome eliminerer behovet for ekstern fjernbetjening, da du kan koble din garageport direkte på vores system og dermed styre det fra app'en.

Fremhæv detaljerne i din bolig

Vores hjem er et fantastisk sted. Mange vælger derfor at have facadebelysning, som kan fremhæve boligens detaljer og arkitektur.

Systemet i ZenseHome gør det muligt, at tidsindstille hvornår lyset skal tændes/slukkes. På den måde er der fuld frihed til at skabe en flot, hyggelig og personlig stemning, præcis når det passer dig.

Få en gennemgang af systemet

Tak! Vi vender tilbage hurtigst muligt.