Alt hvad du har brug for samlet i en enhed

Den intelligente afbryder

Uden at gå på kompromis med hjemmets design

Bag det minimalistiske ydre på afbryderen, åbner sig en ny verden af muligheder for at gøre dit hjem smartere. Afbryderen indeholder alle de funktioner du skal bruge for at gøre hjemmets lysstyring intelligent.

Dæmp alle typer lyskilder med den intelligente afbryder

Afbryderen har en indbygget lysdæmper. Det vil sige, at du ikke behøver at montere noget ekstra eller nogle specielle pærer for at kunne dæmpe lyset. Dæmp lyset direkte på afbryderen, fra din telefon eller indstil lyset til at dæmpe på bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Automatiser din belysning og sikrer din bolig med den indbyggede bevægelsessensor

Placeret i midten af afbryderen finder du en bevægelsessensor som kan dække hele rummet. Bevægelsessensoren kan bruges til at automatisere belysningen i eksempelvis gennemgangsrum. Indstil f.eks. lyset til at tænde når der er nogen i rummet, og slukke 5 minutter efter rummet er forladt. Når du ikke er hjemme, kan bevægelsessensoren bruges som en del af ZenseHome systemets alarmfunktion.

 

Afbryderen kommer med fire indbyggede trykmuligheder. Her kan du selv vælge hvilke handlinger trykkene på afbryderen skal udføre. I eksemplet viser vi hvordan de fire tryk kan bruges på en afbryder som er placeret ved hoveddøren i entreen.

Valgfrit guidelys i kanten af afbryderen

LED lyset i rammen af afbryderen tilføjer et nyt lag af komfort og bekvemmelighed til din bolig. Lyset kan indstilles lige efter dit behov. Vælg f.eks. at nogle få kontakter skal have lys om natten så du nemmere kan finde vej til toilettet. Eller vælg at lyset kun skal være aktivt hvis lyset som afbryderen styrer er tændt.

Det hele er tilgængeligt fra din telefon - uanset hvor du er i verdenen

Appen fra ZenseHome giver dig fuld kontrol over hjemmets belysning. Styr lyset i dit hjem uanset hvor du befinder dig, ændrer nemt i hvordan belysningen skal fungere i dit hjem eller forbind ZenseHome systemet med dine andre smarte ting, så du får fuld udbytte af dit Smart Home.