Udviklingen af ZenseHome blev startet i Aalborg i starten af 00’erne af tre innovative elinstallatører, som manglede en løsning til deres kunders udfordringer. Efter færdiggørelse af de første prototyper blev der i 2006 etableret et samarbejde med Teknologisk Instituts innovationsselskab Teknologisk Innovation og ZenseHome ApS blev stiftet.

I 2008 blev bestyrelse og kapitalgrundlag yderligere styrket med erfarne og kapitalstærke private investorer. Efter et omfattende testarbejde samt de nødvendige patentundersøgelser gik ZenseHome i begyndelsen af 2009 på markedet i Danmark. Fra 2009 og frem til i dag er ZenseHome installeret i mere end 2500 hjem i Danmark.

ZenseHome er i dag med i en meget erfaren gruppe af selskaber, ejet af Toft Holding Esbjerg ApS, med speciale i software og hardware, der er samlet under samme tag for at skabe et så kollaborativt og produktivt miljø som muligt.

Vi ser ikke ZenseHome som et typisk smarthome system, men mere som en intelligent traditionel elinstallation, som kan give dig besparelser på installation og drift, samt give dig et nemt overblik over dit elforbrug. Samtidig vil vi udnytte systemets styrker og tilføje dit hjem nye funktioner som kan hjælpe dig i hverdagen.

Carsten Toft, ejer og direktør
Fuld ZenseHome installation siden 2011