FRIHED TIL AT VÆLGE

Forestil dig, du lige har møbleret hele din stue. Alt er ligesom det skal være. Forestil dig så, at vi limer alt fast. Møbler, fjernsyn og billeder. Så skruer vi tiden 6 måneder frem og du er rigtig træt af de billeder der hænger skævt og sofaen der står i vejen. Du kan intet gøre uden at ødelægge vægge og gulve. Det samme gælder for din permanente el-installation, det er både tidskrævende, besværligt og dyrt at ændre funktionaliteten.

Nu skal du forestille dig, at du kan ommøblere din el-installation. Med ZenseHome kan du altid ændre og tilføje uden besvær og uden omkostninger til elektriker.

Med ZenseHome får du friheden til at ændre hvordan og hvor fra dit lys skal betjenes. Vi giver dig fuld fleksibilitet. Hvis du en dag synes at alt lyset i stueetagen skal slukkes fra soveværelset, så er det et spørgsmål om at åbne ZenseHome appen lave din ændring og nu kan du slukke alt lyset i stueetagen fra soveværelset. Så nemt er det.

ER DET BESVÆRLIGT?

Vores enheder passer i alle danske hjem, du kan se vores enheder her. Du kan skifte dine eksisterende afbrydere, stikkontakter og lampeudtag til ZenseHome. Det eneste ZenseHome enheder skal bruge er strøm. Herefter kan du selv bestemme hvordan og hvor fra lamper, fjernsyn eller udelyset skal betjenes.

KAN ZENSEHOME GIVE MIG EN BESPARELSE?

De fleste der har prøvet at renovere eller bygge nyt hus, har sikkert siddet bagefter og ønsket at noget var gjort lidt anderledes. Det kunne måske have været rart, hvis man kunne slukke for lyset ved fjernsynet på kontakten ved sofaen eller at man kunne dæmpe lyset i sofahjørnet eller over spisebordet eller at der var dæmpet lys i gangen fra værelset til toilettet.
Ved en traditionel installation kræver det et omfattende renoveringsarbejde og en masse arbejde hvis der skal laves om på systemet.
Med ZenseHome slipper du for alt det. Det er nemt, du kan spare penge og tid.
Du finder vores hus prisberegner her.

HVILKE FORDELE ER DER VED AT FÅ ZENSEHOME I MIT HUS?

Med ZenseHome installeret kan du opnå en hel række fordele. Du skal ikke tænke på ZenseHome som et traditionelt smart home, du har nok set produkter som Philips HUE og IKEA Trådfri, ZenseHome er ikke bare styring af lyset i dit hjem.
ZenseHome tilføjer komfort og bekvemlighed til dit hus, vi håndterer en masse funktioner automatisk i huset for dig. Du kan se de forskellige automatiske funktioner herunder:

AUTOMATISK LYSSTYRING

Med ZenseHome automatisk lysstyring i dit hus kan du indstille alt lys i dit hus til at køre efter en tidsplan, der passer lige præcist til dine behov. Det kan være at dit udelys skal tænde kl. 06:00, så der er lys når du skal ud til cyklen eller bilen med børnene om morgenen, ZenseHome systemet sørge herefter for at slukke lyset igen når solen står op.
ZenseHome lysstyring kan også sørge for at dit lys kun tænder i dæmpet tilstand om natten så du ikke bliver blændet hvis du skal op om natten.
Der er uanede muligheder med ZenseHome lysstyring.

STRØMBESPARENDE

ZenseHome kan spare dig penge og skåne miljøet, helt uden du skal forholde dig til om der nu også er slukket for computeren eller fjernsynet. Det kan ZenseHome håndtere for dig. ZenseHome kan slukke lyset i et rum hvis der ikke har været bevægelse inden for et bestemt tidsinterval eller du kan benytte sluk alt funktionen når du forlader huset eller går i seng, et tryk på et betjeningstryk og ZenseHome slukker for alt unødvendigt lys i dit hus.

FLEKSIBILITET

ZenseHome er opbygget så det passer til alle budgetter og husstørrelser. Med ZenseHome kan du altid starte med en minimums installation, hvor ZenseHome kun styre dit lys, herefter kan du altid tilføje flere ZenseHome enheder. Får du pludselig brug for at styre to lamper i køkkenet særskilt, kan du altid tilføje et ZenseHome lampeudtag mere. Den eneste regel der er for at udvide ZenseHome systemet er at der skal være strøm, så simpelt er det.

 

HVAD KOSTER ZENSEHOME?

Hos ZenseHome er det et ultimatum at levere en løsning, som gør vores kunder tilfredse. Derfor forsøger vi altid at forbedre og optimere vores produkter. Én af måderne at optimere på er gennem softwareopdateringer, som enten giver nye muligheder i løsningen eller udbedrer eventuelle fejlmeldinger. Når ZenseHome boksen er installeret og er oppe at køre, så sørger vi for at opdatere installerede enheder, så dit system altid er up to date.

For at give den bedste brugeroplevelse og muligheder for nye, smarte muligheder, så bliver løsningen kørt over en abonnementsmodel.

 

 

 


SE ET UDSNIT AF VORES SORTIMENT

Smart afbryder

Smart stikkontakt

Smart lampeudtag


ZENSEHOME BOKSEN - HJERNEN BAG INTELLIGENT LYSSTYRING

Installationen af ZenseHome boksen skal opsættes af en autoriseret elinstallatør, hvor det herefter kun er fantasien der sætter grænser. Når boksen er installeret i boligens eltavle, så kan den bruges til at opsætte og styre alle ZenseHome enheder. Boksens system gør det muligt at kommunikere på tværs af boligens faser.

ZenseHome boksen sørger for at kommunikationen mellem app’en eller betjeningstryk i boligen giver den ønskede effekt ude i lyskilderne, således de relevante lys tænder på den korrekte kommando. Disse funktioner kan skræddersyes så alle lampeudtag kan styres med alle betjeningstryk i boligen. En stor fordel ved dette ses i ældre boliger, hvor muligheden for at placere betjeningstryk og stikkontakter ikke altid har været hensigtsmæssig i forhold til placering af lys. Her kan ZenseHome boksen og løsningen rette op på nogle irritable placeringer af stikkontakter og betjeningstryk fra opførelsen af boligen – uden at ændre på kabelføringen.

Udover at bestemme hvilke enheder der skal tale sammen, så kan boksen også kommunikere hvordan enheden betjenes. Det vil sige at hvis brugeren ønsker at et længere tryk på betjeningstrykket eventuelt skal dæmpe lyset, så er det en mulighed. På samme måde kan et betjeningstryk kobles op til flere enheder og i sidste ende give mulighed for at slukke for hele eller dele af boligen, rummet eller områder.
 

FORDELE VED ZENSEHOME SYSTEMET

  1. Spar på ny kabelføring i boligen
  2. Kommunikér med alle enheder via smartphone
  3. Følg dit strømforbrug på enkelte enheder
  4. Installér i dit tempo – med ZenseHome boksen kan du altid tilføje og redigere enheder
  5. Undgå en nulstilling af din lysstyring ved udskiftning af lamper, pærer osv.
     

MONTER DIN SMARTE LYSSTYRING PÅ FÅ TIMER

Teknologien i ZenseHome boksen gør det muligt at få etableret din nye intelligente lysstyring på kort tid. Efter udskiftning af boksen, skal de valgte enheder i form af smart stikkontakter, smart lampeudtag eller afbrydere blot udskiftes på den nuværende elinstallation i boligen og herefter konfigureres via vores app.

ZenseHome har et installatørnetværk i hele landet som kan hjælpe med installationen af boksen. Når boksen er installeret og enhederne skal udskiftes og konfigureres, står det brugeren frit for selv at forsøge eller lade installatøren stå for dette. ZenseHomes supportafdeling sidder naturligvis klar til at hjælpe dig godt på vej.
 

INTELLIGENT LYSSTYRING ER FOR ALLE

Selv om løsningen er en del af ”smart home universet”, så har ZenseHome valgt at simplificere tingene så meget som muligt, til gavn for så mange som muligt. Dermed er der ikke nogle, som bliver udeladt i denne intelligente løsning.

Ønsker du at vide mere om ZenseHomes lysstyringsløsning, er du meget velkommen til at tage en snak med os. Vi vil gerne være på sidelinjen under hele processen, så vi får skræddersyet den helt korrekte pakke til netop dit behov.

HVORDAN FÅR JEG ZENSEHOME?

ZenseHome kan både installeres i nye som gamle boliger og lejligheder. Hvis i ønsker at få installeret ZenseHome har i følgende muligheder:

- Købe enhederne direkte i vores webshop.
- Kontakte os direkte og vi kan hjælpe med at planlægge installationen.
- Kontakte os og få en henvisning til en elektriker i jeres område med speciale i ZenseHome.

Lige meget hvad I vælger, så vælger i et smart lysstyringsystem med masser af muligheder.