Undgå Indbrud

Snyd tyven til at tro du er hjemme

Går du og drømmer om et tyverisikret hjem, der oven i købet sparer dig penge? Så behøver du ikke lede længere. Med et intelligent hjem, nærmere bestemt med hjemmesimulering, så får du en intelligent lysstyring, der er i stand til at simulere jeres lys på en måde, der simulerer jeres adfærd.

I vil altså, med andre ord, altid være hjemme. I hvert fald i tyvens øjne. ZenseHome smart belysning hjælper dig med at snyde tyven og holde dit hjem sikkert. I denne artikel vil vi gennemgå følgende ting:

 • Sådan snyder du tyven med ZenseHome
 • Sådan fungerer hjemmesimulering
 • Sådan sparer du penge på strømmen

Snyd tyven med ZenseHome

Langt de fleste i Danmark har på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med indbrud mod deres eget eller en bekendts hjem.

Ikke alene kan et indbrud i hjemmet medføre, at man mister en masse ting, der både har affektionsværdi og værdi, det er også et stort overgreb mod den faste base, som vi skal føle os trygge i, nemlig vores hjem.

Derfor er det enormt vigtigt at tyverisikre sit hjem, fordi man ikke alene sikrer sine ting, men også sit fristed og base.

snyd tyven 2

Sådan foregår det

ZenseHome smart belysning bruger nu hjemmesimulering, der kort fortalt simulerer beboelse, når i ikke er hjemme. På den måde snyder man indbrudstyve ved, at lyset i dit hjem vil blive brugt på en helt naturlig måde, der afspejler det mønster, i normalt bruger lys på.

Hvis i eksempelvis typisk har lyset tændt i køkkenet, stuen og nogle af værelserne om eftermiddagen, spisestuen og køkkenet omkring aftensmaden, samt værelserne og stuen om aftenen, så vil du med ZenseHome løsningen også kunne have lyset tændt i samme mønster de dage og aftener, hvor du ikke er hjemme.

Ligeledes kan du også have det tændt, når du er på ferie. Du skal ikke bekymre dig om, at lyset står og brænder 14 dage i streg. Dit elforbrug vil ikke blive højere end normalt, da hjemmesimuleringen blot afspejler det forbrug og mønster, som i normalt har og bruger.

ZenseHome er et godt alternativ til den klassiske tyverisikring. ZenseHomes hjemmesimulering virker som en forebyggende tyverisikring, hvor dit hjem altid virker beboet.

Eksempel på hjemmesimulering

Som du kan se, så vil et foregående forbrug af lys give et klart og naturligt indtryk af, at der er folk i huset som sædvanligt, hvorfor ingen tyv vil få fornemmelse af, at huset står tomt.

Du kan læse meget mere om hjemmesimulering her: Hvad er hjemmesimulering?

Tyveri i Danmark

Selvom indbrud og tyverier i Danmark generelt har været en smule faldende de seneste par år, så er det stadig en reel trussel. Her er en række fakta, der er værd at vide, når det kommer til indbrud og tyveri i Danmark.

 • I 2020 blev der anmeldt 17.529 indbrud i Danmark. Det er altså 48 om dagen, hver dag, hele året.
 • Størstedelen af indbrud sker i det mørke halvår, hvor lys i huse tydeligt viser, hvor der er nogen hjemme.
 • Der er særligt mange indbrud i ferieperioderne, altså uge 7, 27-29 og 42.
 • Boliger der har været udsat for tyveri har en chokerende 5 gange større chance for indbrud igen.
 • De fleste indbrud sker typisk i villaer på fredage og lørdage. Villaen er den type hus, hvor der sker klart flest indbrud.
 • I villaer sker indbrud fortrinvis mellem kl. 17 - 20
 • Kommuner med høj gennemsnitlig husstandsindkomst har større risiko for indbrud.

Kilde: https://dkr.dk/indbrud/indbrud-i-tal/

Fordele ved ZenseHome intelligente lysstyring

Nu tænker du helt sikkert, at al den hjemmesimulering koster en frygtelig masse penge i strøm. Dette er dog langt fra tilfældet. Faktisk bruger vores kunder gennemsnitligt hele 20% mindre i strøm, når de først har fået installeret ZenseHome smart belysning.

Dette kommer især af, at løsningen også gør det klart, hvor man kan spare på sit strømforbrug. Du kan altså både have god samvittighed over for miljøet og din pengepung, når du tyverisikrer dit hjem med hjælp fra ZenseHome.

5 klare fordele ved ZenseHome smart belysning

 • Du sparer penge på kabelføring og renovation
 • Du kan styre alle lyskilder fra din telefon
 • Dit lys bliver styret automatisk, både i huse, virksomheder, foreninger og lignende
 • Alt lyset kan tændes og slukkes i hele huset på samme tid - Du undgår at glemme lyset på værelset, badeværelset og lignende
 • Hold øje med dit elforbrug og find ud af, hvor du kan spare penge

Når du vælger ZenseHome, så vælger du også at fremtidssikre dit hus og dertilhørende elinstallation. Du kan læse mere om, hvordan du får styr på huset med mobil her: Styr huset med mobilen. Du kan ligeledes læse alt om Google Home.

Hvis du vil høre mere om, hvordan det hele foregår, og hvordan vi kan hjælpe netop din bolig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 70 20 34. Alternativt er du også mere end velkommen til at skrive til os på info@zensehome.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.