Automatisk lystænder med bevægelsessensor

En automatisk lystænder er noget, langt de fleste ville have rigtig godt af at få installeret.

En automatisk lystænder er noget, langt de fleste ville have rigtig godt af at få installeret. Ikke alene er det super praktisk og smart, at lyset i ens hjem tænder helt automatisk, når man går ind i rummet eller ud i haven, det er faktisk også en økonomisk besparelse, når elregningen kommer.

Ikke alene tænder lyset, når du kommer ind i rummet. Det vil også helt automatisk slukke igen, når der ikke længere er bevægelse i rummet. Dette er især godt til dig, der ikke altid husker at slukke lyset efter dig.

Ligeledes er det også perfekt til dig, der bor med en familie, hvor de ikke lige husker at slukke lyset på badeværelset, værelset, kælderen osv. Lyset vil helt automatisk tænde og slukke, hvorfor du aldrig behøver at irritere dig over, at du skal gå og slukke lyset efter hjemmets øvrige beboere.

En automatisk lystænder er også særdeles velegnet til virksomheder, foreninger og lignende. Det er nemlig langt fra alle steder, hvor sidste mand lige husker at slukke lyset før de går hjem.

Det er ualmindeligt uheldigt at bruge masser af penge på strøm, fordi lyset brænder over en hel weekend eller nat, blot fordi ingen lige havde tænkt over at slukke lyset inden fyraften. Der kan altså virkelig være penge at spare, hvis dette er noget, i ofte oplever.

Videre i artiklen kan du læse meget mere om, hvordan en automatisk lystænder virker med Zensehome løsningen, både inden- og udendørs, samt hvor meget man egentlig kan spare på el-regningen.  

Såfremt du har spørgsmål eller brug for mere information, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 20 34. Alternativt er du også mere end velkommen til at skrive til os på info@zensehome.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan virker vores automatiske lystænder

sådan virker automatisk lystænder

Med Zensehome smart belysning får du et lampeudtag, der er udstyret med en bevægelsessensor. Det er bevægelsessensoren, der tænder og slukker dit lys, når du kommer ind i et rum, samt når du ikke længere befinder dig i det.

Dette gør den ved at registrere, hvornår der er bevægelse i rummet. Når du træder ind i rummet, vil sensoren opdage det og tænde lyset. Når du ikke længere er i rummet, og der ikke længere er bevægelse, så vil den ligeledes slukke igen. Nemmere bliver det ikke.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Automatisk lystænder indendørs

automatisk lystænder indendørs

Bevægelsessensorer er ofte noget, man forbinder med en ting, man primært har udendørs. Dette er dog langt fra tilfældet. Automatiske lystændere er meget almindelige og udbredte på skoler, kontorer og lignende steder. 

Heldigvis er flere og flere private hjem også begyndt at blive udstyret med automatiske lystændere, hvilket langt fra er uden grund. Det er nemlig ikke kun de økonomiske besparelser, der er en fordel ved en automatisk lystænder.

Det er også en rigtig god ide at have en automatisk lystænder i de rum, hvor man ikke lige nødvendigvis opholder sig så længe, men måske blot passerer. 

Dette kunne eksempelvis være trapper, der især kan være farlige om natten eller aftenen, hvor man ikke kan se og risikerer at falde, fordi stikkontakten kun sidder for den ene ende af trappen. 

Mange børn vil også have stor glæde af en automatisk lystænder. Mange børn finder det utrygt at gå igennem mørke gange, hvor stikkontakten sidder for enden. Med en automatisk lystænder kan dit barn trygt bevæge sig rundt om aftenen, på toilettet om natten osv. 

Herudover er det også en virkelig god ide at udstyre sin trappe med en automatisk lystænder. Mange, især børn, benytter trapper uden at tænde lyset. Selvom det sker uden problemer 99 ud af 100 gange, så skal der altså kun et enkelt trin forkert i mørket før, at man kan komme alvorligt til skade. 

Automatisk lystænder udendørs

lys udendørs

Der findes få ting, der er værre end at komme hjem en sen og mørk aften, hvor alt er mørkt i garagen og forhaven. I sådanne i situationer er det nu engang bare rarest, hvis lyset automatisk bliver tændt, når man træder ud af bilen eller af cyklen.

Med en automatisk lystænder kan du altid se, hvad du foretager dig i mørket. Ligeledes slipper du helt og aldeles for at falde over potteplanter, redskaber og bøvl med at få nøglen i nøglehullet. Det hele bliver bare lidt nemmere, når du får integreret Zensehome smart belysning udendørs såvel som indendørs.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Spar penge med en automatisk lystænder

spar penge på el

Som nævnt tidligere, så vil der typisk være rigtig mange penge at spare på strømforbruget, hvis man anskaffer sig en automatisk lystænder. Dette skyldes naturligvis, at man kun bruger lys i de rum og tidsrum, hvor man rent faktisk opholder sig i rummet. 

Mange af vores kunder oplever, at deres forbrug af lys falder med hele 20%, hvilket på årsbasis er en besparelse, der virkelig kan mærkes. En automatisk lystænder kan altså tjene sig selv hjem i ren besparelse. 

Man får altså både en smart løsning, hvor man ikke engang behøver at tænde for stikkontakten, et mere bæredygtigt og klimavenligt hjem, samt en lavere elregning. 

Hvis du vil høre mere om, hvordan det hele foregår, og hvordan vi kan hjælpe netop din bolig, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 70 70 20 34. Alternativt er du også mere end velkommen til at skrive til os på info@zensehome.dk. Vi ser frem til at komme i kontakt med dig!