Hvad er hjemmesimulering? » Tyverisikring med intelligent lys

Har du hørt om hjemmesimulering? Hjemmesimulering er en simulering af, hvordan du bruger dit lys og din elektronik i dagligdagen.

Har du hørt om hjemmesimulering? Hjemmesimulering er en simulering af, hvordan du bruger dit lys og din elektronik i dagligdagen. Hvad skal man dog bruge det til, tænker du måske. Det kan man bruge til mange ting. Man kan blandt andet simulere, at der er nogen hjemme i et tomt hus, og på den måde, så virker det som en simpel tyverisikring.

Vi synes selv, at hjemmesimulering er genialt. Der er helt sikkert mange, der er bekymret for deres hjem, hvis de er ude at rejse, eller måske er længere tid væk fra hjemmet i dagligdagen eller juledagene.

Vi har derfor opdateret vores software, og det er nu muligt at bruge hjemmesimulering med ZenseHome løsningen, så dit hjem virker beboet. Det lyder godt ikke?

Hvis du er i tvivl om, hvad hjemmesimulering er og hvordan du selv får det installeret i dit hjem, så læs videre for en uddybning.

Hvad er hjemmesimulering?

hvad er hjemmesimulering

Få et smartere hjem med en intelligent elinstallation. Man kan få en masse fordele med vores fleksible lysstyring. En af dem er hjemmesimulering.

Hvad er hjemmesimulering? Hjemmesimulering er, når man simulerer sine elektroniske enheder i hjemmet automatisk, uden at man reelt set bruger dem. Via vores app kan man have kontrol over sit lys. Det kan man ved at optage og genafspille enhedernes præcise tider for aktivitet i 7 dage frem og tilbage.

Dit hus virker altså beboeligt ved at tænde og slukke lyset i huset, som du ville have gjort, hvis du var hjemme.

Med en løsning fra ZenseHome kan du styre lyset i huset fra mobilen. Hjemmesimulering er en form for “autopilot” til dit lys, når du ikke er hjemme. Dette kan ‘muligvis’ holde ubudne gæster fra at prøve at bryde ind.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Installation af hjemmesimulering

installation af smart home

Du kan sagtens starte småt, hvis du vil have intelligent belysning i dit hjem. Herefter kan du bygge flere rum på løbende, og det er derfor rimelig overskueligt at komme i gang med at installere automatisk lysstyring.

Vi vil gerne hjælpe med at lave dit hjem mere funktionelt og intelligent. Vores mål er at tilføje komfort og funktionalitet ved at give dig friheden til at ændre hvordan lyset i stuen skal tænde, hvordan du skal slukke for standby strøm automatisk eller kontrollere dit udelys til at slukke på et eksakt tidspunkt.

ZenseHome skal installeres på din eksisterende el-installation.

Hvis du vil have installeret en ZenseHome box, skal dette gøres af en autoriseret elektriker. Vi vil gerne være med fra starten af dit projekt. Vi kan både hjælpe dig med at definere dit behov, sende en elektriker med produktkendskab, og derefter kan du få ubegrænset muligheder til at styre lyset i dit hjem.

Hjemmesimulering: Automatisk lysstyring

automatisk lysstyring

Det er ikke kun hjemmesimulering du får, når du vælger at installere en løsning fra ZenseHome. Du kan faktisk styre lyset i huset fra mobilen. Ja, du kan sågar styre lyset med stemmen, eller opstille scenarier, hvor der er automatisk lysstyring. 

OBS: ZenseHome appen kan integreres med Google Home. Lær mere om dette her: Styr lyset med Google Home.

Vi skriver løbende om, hvilke fordele og eventuelle ulemper, der kan være ved at have et smart home. 

Ved du ikke hvad et smart home er, så prøv at læse vores guide » Hvad er et smart home

Kunne du tænke dig at styre hjemmet fra mobilen? Så læs vores artikel » Styr huset med mobilen

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Andre fordele med intelligent lysstyring og ZenseHome

Det lyder helt sikkert som om, at man bruger mere strøm, når man har fået installeret hjemmesimulering i huset. Vores kunder bruger i gennemsnittet 20% mindre strøm, når de har installeret vores løsning, og det viser, at man kan spare på sit strømforbrug mange andre steder.

5 andre Fordele du får med ZenseHome løsningen

  1. Spar penge på kabelføringen og renovering
  2. Alt belysning kan styres fra mobilen
  3. Automatisk lysstyring i huset, virksomheden, eller i foreningen
  4. Frihed og fleksibilitet ved at alt lyset kan tænde eller slukkes på samme tid i hele huset.
  5. Overvåg dit elforbrug og spar på strømmen.

Du fremtidssikre dit hus og din el-installation, hvis du vælger at installere ZenseHome. Forglem ej, at det også kan virke som en simpel tyverisikring, hvis du vælger at automatisere dit hjem. 

Brænder du inde med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at give os et kald på 70 70 20 34 eller sende os en mail på info@zensehome.dk og blive vejledt om vores løsninger.