Sluk alt-kontakten: Energivenligt hjem med ét enkelt tryk!

Måske er du glemsom? Måske har du ofte travlt, når du skal ud af døren? Måske bor du i et kæmpestort hus med flere etager og adskillige rum?

Måske er du glemsom? Måske har du ofte travlt, når du skal ud af døren? Måske bor du i et kæmpestort hus med flere etager og adskillige rum?

Om end det ene, andet, tredje eller noget helt fjerde er tilfældet, så kender du sikkert til at glemme at slukke lyset et eller flere steder i huset. Vi har løsningen på problemet.

De fleste af os har nok prøvet at have været på weekendtur og komme hjem kun for at opdage, at lyset på badeværelset har været tændt i al den tid, du har været væk.

Det kan også være, at du har prøvet ikke at gide at gå turen gennem hele huset for at tjekke om alt lyset er slukket, inden du går i seng.

Men uanset hvordan og hvorledes du har oplevet irritation, fordi du ikke fik slukket lyset, så er en sluk alt-kontakt lige noget for dig! » Find sluk alt funktionen ved at følge linket.

Hvad er en sluk alt-kontakt?

sluk alt kontakt

Det er lige præcis dét, du tror, det er.

Hvad er en sluk alt-kontakt? En sluk alt-kontakt er en kontakt i dit hjem, der er programmet til at slukke alt lyset i hele huset, hvis du trykker på den. Det vil sige, at du kan indstille en kontakt til slukke alle de enheder, der er programmeret til at indgå i sluk alt-funktionen, ved at trykke på kontakten på en bestemt måde.

Med ZenseHome kan denne sluk alt-kontakt blive en def dit hjem og hverdag. Bestil løsningen med det samme i vores webshop, hvor du finder alt, du skal bruge.

Du kan også give os et kald på 70 70 20 34 eller sende os en mail på info@zensehome.dk og få en kyndig vejledning til vores løsning eller eventuelt en henvisning til elektriker i dit lokalområder, som har med at installere en sluk alt-kontakt med ZenseHome.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Sluk alt-funktion - sæt din kontakt op til et energivenligt tryk

energivenlig stikkontakt

Integrerer du ZenseHome-løsningen i din bolig, og vælger du at få en sluk alt-kontakt, så har du helt automatisk også valgt at klimaoptimere huset ganske væsentligt.

Med ZenseHome kan du se præcis, hvad i hjemmet der bruger mest strøm, og hvad du kan optimere for at spare penge og hjælpe miljøet.

Men alene med sluk alt-funktionen kan du med bare ét enkelt tryk på kontakten spare alt den strøm, som du eller ville have brugt, hvis du havde glemt at slukke lyset i eksempelvis bade- eller børneværelset, eller kælderlyset, eller hvilket som helst andet lys, som du måtte have i dit hjem.

Det bliver ganske enkelt ikke lettere - hverken at slukke lyset eller spare strøm.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Hvordan får man en sluk alt-kontakt?

Sluk alt-kontakten kan være en del af ZenseHome-løsningen. Ville en sluk alt-kontakt være lige noget for dig, så er det blot at besøge vores webshop, hvor du finder alt, du skal bruge.


Vil du gerne have hjælp, eller har du spørgsmål af den ene eller den anden karakter, så er du altid velkommen til at give os et kald på 70 70 20 34 eller sende os en mail på info@zensehome.dk og blive vejledt om vores løsning eller eventuelt en henvisning til elektriker i dit lokalområder, der har erfaring med at installere en sluk alt-kontakt med ZenseHome.

Vil du vide mere? Så læs eventuelt vores artikel om en Smart lyskontakt her » Smart Lyskontakt