Styr lyset med mobilen » Så SMART kan det gøres

En smartphone er efterhånden blevet vores forlængede arm.

En smartphone er efterhånden blevet vores forlængede arm. De giver så mange smarte muligheder, at det kan være svært at holde styr på alle fede features. Vil du have fuld kontrol over lyset i dit hjem eller i virksomheden? Læs mere om, hvordan du kan styre lyset fra mobilen og ovenikøbet spare penge på din elregning. 

Der er mange fordele ved at få et smart home. Definitionen af et smart home er rimelig bred, men noget af det mest moderne lige for tiden er, at man kan styre belysningen og faktisk hele sin el installation via sin mobil eller tablet. 

Du kan læse meget mere om, hvad et smart home er på vores uddybende artikel herom: Hvad er et smart home. I denne artikel vil vi gå i dybden med, hvordan din elinstallation kan blive intelligent og give dig fuld kontrol fra mobiltelefonen.

Styr lyset med mobilen [GUIDE]

Vil du have frihed til selv at vælge, hvordan dit lys skal tænde og slukke? Du har måske hørt om en Wifi pære, så man kan styre lyset fra mobilen. Med ZenseHome smart belysning behøver du slet ikke at udskifte dine lamper eller lyskilder. Det fungerer nemlig således….

Der monteres en ZenseHome box i din eltavle, som er en digital intelligent fasekobler. Boxen kan tilsluttes Wi-Fi, og via. vores app kan du styre lyset fra din mobil. Ikke nok med det, så kan du også integrere ZenseHome med Google Home. Dette giver dig også mulighed for at styre lyset med stemmen.

Der er ingen grund til at gøre det mere indviklet end det i virkeligheden er. Det kan dog være svært at vide, hvor man skal starte. Vi vil gerne være en del af dine projekter omend du skal bygge nyt eller skal renovere.

Vil du have hjælp til en funktionel og brugervenlig elinstallation? Så giv os et kald på 70 70 20 34 eller send os en mail på info@zensehome.dk

Vi har specialiseret os i at udvikle både software og hardware til en intelligent elinstallation. Man kan også kalde det for intelligent lys. Vil du høre mere om, hvad det er, samt hvilke fordele du kan få? Så læs vores artikel » Hvad er intelligent lys?

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Tænd og sluk lys med mobil (Men du kan meget mere end det)

Jovist det er smart, at du kan tænde og slukke lyset fra din mobiltelefon. Det er bare ikke altid smart nok til, at det kan udskifte den gode gamle stikkontakt. Derfor giver vi mange flere muligheder end blot at tænde og slukke lyset fra din mobil.

Vi giver dig fuld kontrol over hele din belysning i hjemmet. Det er både fra stikkontakterne, hvor du eksempelvis kan indstille en sluk alt-kontakt, som slukker alt lyset i hele huset. Du kan også lave automatisk lysstyring, hjemmesimulering og meget andet. Ja, det giver dig næsten uanede af muligheder.

Længere nede er der skrevet om nogle af de mange fordele du kan opnå, hvis du styre lyset fra din mobil. På nedenstående billede kan du se et udklip fra vores app, men du kan også teste vores app ved at gå ind i vores demo » ZenseHome Demo (Test vores app)

5 Fordele ved at styre lyset fra sin smartphone

Vores kunder bruger i gennemsnit 20% mindre strøm efter de har fået ZenseHome installeret. Du styrker derved din grønne profil, og du kan nemt få et overblik over, hvordan du egentlig bruger din belysning, og du får mere fokus på at bruge den optimalt og slukke standby etc. med ZenseHome smart belysning.

Her er 5 fordele ved at styre lyset med ZenseHome smart belysning

  1. Du får automatisk lysstyring i enten huset, virksomheden, eller i foreningen
  2. Du får mere frihed, fleksibilitet og du kan tænde og slukke alt lyset på samme tid
  3. Du kan spare penge på kabelføringen og renovering
  4. Du kan overvåge dit elforbrug, og styrke din grønne profil ved at spare på strømmen.
  5. Du kan styre hele din belysning fra vores app og eventuelt integrere den med Google Home og styre lyset med stemmen

Via vores app kan du opstille et hav af scenarier, hvor du bl.a. kan dæmpe din belysning. I vores software er der også mulighed for hjemmesimulering. Dette kan ‘måske’ redde dig fra indbrud i hjemmet.

Sådan virker hjemmesimulering (Snyd tyven) 

Hvad koster det at styre belysningen fra sin mobil? 

Der er ikke nogen fast pris på, hvad det koster at styre lyset fra mobilen, da der er uanede af løsninger til dette. Med ZenseHome kan du altid starte småt og bygge på hen ad vejen. Udover at du kan spare penge på din el-regning, så kan du også spare på kabelføring og renovering, og dit hus er fremtidssikret med den intelligente el-installation.

Har du brug for en demonstration så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 70 70 20 34 eller mail info@zensehome.dk

Sådan kommer du i gang med intelligent lys

Det er ganske simpelt at komme i gang med en ZenseHome løsning. Det første du skal gøre er at definere dit behov. Vi vil gerne hjælpe dig, så du får den mest optimale løsning. En ZenseHome box skal nemlig installeres af en autoriseret elektriker, hvor vi sender en, der i forvejen kender vores produkter.

Når boxen er installeret får du ubegrænset muligheder. Nogle af vores produkter virker kun med løsningen, og andre virker uden. Du kan altid bygge videre med smarte stikkontakter, betjeningstryk eller lampeudtag med sensor.

Det er smart at styre lyset fra mobilen, og det er ikke så svært at komme i gang. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os for mere info. Tak fordi du læste med.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes