Powered by ZenseHome

Google lysstyring

Google Home Lysstyring

Guide om lysstyring med Google Home.

Google Home Lysstyring

Brug Google til at styre lyset.

Google Home har ikke deres egen lysstyring, det er dog kompatibelt med de fleste smarte lysstyringssystemer. Med ZenseHome kan du nemt koble det til Google Home ved en integration, så kan du både bruge dine Google produkter og intelligent lysstyring.

 

Lysstyringen til et smart home igennem Google Home er forskelligt alt efter land og udbudet de forskellige steder i verdenen. Her skitseres ZenseHomes funktioner (kunne være Philips Hue) og hvordan de kan bruges i din dagligdag:

 

  • Lysdæmpning
  • Natdæmp
  • Stemmestyring
  • Hjemmesimulering
  • Bevægelsessensor
  • Scenarier
  • Tidsplaner
  • Appstyring

 

Dæmp lyset ved hjælp af Google Home Assistant. Fordi ZenseHome er den intelligente lysstyring med mulighed for at bruge Google Assistant kan du kombinere alle funktionerne. Nu har du så muligheden for at bruge kontakten på vægge, din smartphone eller stemmestyringen.

 

Hertil er der så ekstra funktioner så som natdæmp, tidsplaner som du vil have det, scenarier så som "sluk-alt" i bryggerset når du skal ud af døren og brug af bevægelsessensor udendørs eller indendørs.

 

Google Home mixet med intelligent lysstyring er derfor den ultimative pakke til boligen.

 

Hvordan får jeg lysstyring til mit Google Home?

Med ZenseHome er det utrolig nemt at komme i gang.

Klik her for at komme i gang

Vi har lavet en helt side dedikeret til folk der vil i gang med intelligent lysstyring og her kan du så let som ingenting komme i gang med hvad der kunne være Google Home Lysstyring.

Bestil den pakke der passer til dig, få et skræddersyet tilbud af vores eksperter eller køb delene individuelt. Dernæst er det montering, opsætning og voila, du er nu i gang.

Google Home er en central til dit smart home

Hvad koster lysstyring til Google Home?

Det kan være svært at skabe sig et overblik over prisen når det kommer til et smart home, hvor meget skal man bruge og hvad er nødvendigt? Med vores prisberegner laves der en estimeret pris så billigt som muligt, du kan altid udvide hen ad vejen.