Powered by ZenseHome

Google Home

Hvad er Google Home

Guide til hvad Google Home er.

Google Home

Hvad er Google Home så?

Google Home er en af vejene til et smart home. Download appen Google Assistant til din android eller iphone for at konfigurere og gøre brug af dit Google Home.

 

Det er vigtigt at pointere at Google Home altid lytter til miljøet men IKKE optager omgivelserne hverken til forbedringer eller udspionering af brugeren.

 

Google Home har sine egne Google Nest produkter som kan bruges i dit smart home. Derudover er der Google Home Assistant som kan bruges til styring af dine Google enheder eller andre smarte produkter. Google Home kan altså derfor bruges som en central med en blanding af mærker eller bare med Googles egne enheder.

 

 

Google Home som central for alle dine produkter er bare en form for gateway, det er i økosystemet Google Assistant med den personlige assistant der virkelig gør hverdagen lettere og opgaverne nemmere at udføre.

 

Google Home har ikke deres egen lysstyring, det er dog kompatibelt med de fleste smarte lysstyringssystemer. Med ZenseHome kan du nemt koble det til Google Home ved en integration, så kan du både bruge dine Google produkter og intelligent lysstyring.

 

Google Home og Smart Home

Google Home er ikke et fuldkomment Smart Home.

Google Home Assistant har funktioner der indgår i et smart home og kan det meste af hvad man ville forvente i et smart home, nemlig pga. stemmestyringen der kan bruges med andre produktmærker.

Læs mere om smart home her

Google Home har en del produkter der indgår i et smart home, så som højtalere, kamera, røgalarm, dørklokke og funktionen stemmestyring der kan bruges til at styre produkterne. Eksternt kan du installere produkter til at styre indeklimaet og lysstyringen for at få den helt komplette oplevelse.

Det smart ved det hele er at du kan pakke fjernbetjeningerne væk, tale til dine produkter eller styre Google Home på din iPhone.

Google Home er en central til dit smart home

Hvilke Google Home produkter er der?

Der er så mange produkt kategorier inden for et smart home, intelligent hjem og Google Home. Vi giver her et kort overblik over dem.