Hvad er Intelligent Lys? Muligheder og fordele med Smart Lys

Der er mange definitioner på, hvad intelligens egentlig er. Et af begreberne vi kan blive enige om er, at man skal have lys i pæren.

Der er mange definitioner på, hvad intelligens egentlig er. Et af begreberne vi kan blive enige om er, at man skal have lys i pæren. Intelligent belysning er en smartere løsning på, hvordan dit lys kommunikerer og betjenes på end den traditionelle lysstyring.

Hos ZenseHome har vi fokus på at udvikle intelligente elinstallationer. Kunne du tænke dig at lære mere om, hvordan du får et smartere og mere fleksibelt hjem? Så se lige med her.

Hvad er intelligent lys? Vi udvikler både hardware og software til Intelligent lys. Det vil sige, at man kan styre lyset i sit hjem på smartere metoder end tidligere. Med en ZenseHome box får du fuld kontrol over dit lys, og du kan blandt andet styre lyset med stemmen eller via en app på smartphones og tablets.

Der er dog meget mere til begrebet intelligent lys end det. Det bedste ved det hele er, at du hverken behøver at skifte lamper eller lyskilder for, at du kan få intelligent lys i hjemmet. Der er næsten uanede muligheder. Læs videre, hvis du vil blive klogere på, hvad intelligent lysstyring er. 

Hvad er intelligent lysstyring?

sådan fungerer intelligent lysstyring

Du får en masse muligheder, hvis du får intelligent lysstyring i dit hjem. Ved at have fuld kontrol over din belysning, kan du få en mere fleksibel hverdag, hvor du altid har du styr på, hvordan lyset bliver reguleret. Derudover kan du faktisk også spare penge, overvåge strømforbruget, og måske endda snyde en indbrudstyv til at tro, at der er nogen hjemme. 

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Sådan fungerer intelligent lysstyring med den nye ZenseHome box

Den nye ZenseHome box er en digital intelligent fasekobler. Den er digital på den måde, at når signalet skal fra en fase til en anden fase, så bliver signalet forstærket, modsat den analog fasekobler, der gjorde signalet svagere.

Den er mere intelligent, hvilket vil sige, at når man f.eks. prøver at tænde for en lampe med et betjeningstryk og det ikke lykkedes, så tager ZenseHome boxen over og tænder lampen.

Boxen er designet og udviklet til at holde styr på kvaliteten af netværket, og den korrigerer hele tiden, hvis der skulle opstå fejl.

Derudover kan boxen opkobles til Wi-Fi, så man kan styre alt lyset fra sin smartphone via vores App. Man kan også integrere sin ZenseHome løsning med Google Home.

Vi udvikler fremtidens lyssystemer

Vi har skabt et produktivt miljø, hvor vi hele tiden kan udvikle på vores hardware og software under samme tag, så vores lysstyring hele tiden bliver forbedret og mere fremtidssikret. Vi ser ikke vores system som en Smart Home løsning, men mere som en intelligent traditionel el-installation. 

Det kan dog give dig utrolig mange smarte fordele i dagligdagen omend du bruger det i dit private hjem, virksomheden eller i foreningen. 

5 Fordele med intelligent lys, der begynder med S

fem fordele med intelligent lys

Vi har tilladt os kun at lave en sektion med fordele, da vi synes, at den eneste ulempe der principielt er, er at man skal lave en lille investering i produkter og installation, hvis man vil have intelligent lys. Derefter ser vi kun fordele, og med tiden kan det gå hen at spare penge på bundlinjen. 

Vores kunder bruger i gennemsnittet 20% mindre strøm efter de har fået ZenseHome

#1 Spar penge på renovering

Det første du skal gøre, hvis du vil have intelligent lys er at definere dit behov. Vi vil gerne være en del af dine projekter både hvis du skal bygge nyt eller renovere. Du kan nemlig spare en masse penge på kabelføring eller undgå en større renovering med ZenseHome.

Det er nemlig nemt at ændre og tilføje muligheder til din el-installation med vores løsning.

#2 Styr lyset fra mobilen

Det begynder at være rimelig velkendt, at man kan styre sit lys fra mobilen. Men vidste du godt, at du godt kan gøre dette uden, at du har investeret i en Wi-Fi pære? Du behøver ikke at udskifte dine lyskilder før du kan styre dem med ZenseHome systemet. 

Vil du vide mere om, hvordan du kan styre din el-installation fra mobilen? Så læs vores artikel » Styr huset med mobilen

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

#3 Sluk alt lyset på samme tid

Har du hørt om en sluk alt-kontakt? Hvis ikke, så er det i hvert fald det samme, som det lyder til at være. Det er en kontakt, hvor du kan slukke alt dit lys på samme tid. Eller du kan i hvert fald slukke alt det lys, som du indstiller kontakten til at slukke. Dette er en del af ZenseHome Systemet, og det er smart.


Det er en fordel, som mange af vores eksisterende kunder er utrolig glade for. Vil du vide lidt mere om, hvad en sluk alt-kontakt er? Så læs vores artikel » Sluk alt-kontakt

#4 Snyd tyven til at tro, at du er hjemme

Med ZenseHome skal du aldrig bekymre dig om: Har jeg nu husket at slukke lyset derhjemme? (eller for den sags skyld ladet det stå tændt). Du kan styre dit lys fra vores app selvom du er på farten, men du kan også benytte dig af hjemmesimulering.

Hjemmesimulering er en simpel form for tyverisikring, som kan overvåge dit daglige lysforbrug, og genafspille det igen. Det vil sige, at hvis du skal ud at rejse, kan dit lys altså tænde og slukke i hjemmet på samme måde, som hvis du var hjemme.

Læs meget mere om dette her » Snyd tyven

#5 Start småt og spar penge

Som vi tidligere nævnte, så kan du spare penge ved at installere intelligent lys, og dit hjem bliver mere fremtidssikret. Det kan hurtigt løbe op i pris, men vores system er lavet sådan, at du sagtens kan starte småt, og langsomt bygge videre på din intelligente lysstyring.

Vil du have automatisk lysstyring, dæmpning af lys og spare penge på din elregning? Med intelligent lys får du uanede muligheder til din hverdag.

Vi vil gerne være en del af dine projekter. Har du nogen spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre med om, hvad vi kan tilbyde?

Så giv et kald på 70 70 20 34 eller send os en mail på info@zensehome.dk