Intelligent el-installation: Sådan får du et Smart Home

Vil du have fuld kontrol over lyset i hjemmet eller virksomheden? Med en intelligent bygningsinstallation bliver dit hus mere fleksibelt, og din elinstallation er fremtidssikret i mange år.

Vil du have fuld kontrol over lyset i hjemmet eller virksomheden? Med en intelligent bygningsinstallation bliver dit hus mere fleksibelt, og din elinstallation er fremtidssikret i mange år. Læs mere om, hvordan du får et smartere hjem, hvor du kan overvåge og styre lyset, mens du sparer penge. 

Intelligent elinstallation

intelligent el-installation

Med ZenseHome smart belysning får du ikke kun en intelligent elinstallation, du får faktisk et intelligent hjem. Det er også dette, som mange kalder for smart home. Smart home er dog et vidt begreb, som dækker over flere ting og mange moderne produkter. Vi har især fokus på den smarte lysstyring. 

Din traditionelle elinstallation bliver optimeret til at kunne kommunikere på helt nye måder, hvor du kan programmere din elinstallation til at passe til dine behov.

Du kan både vælge en intelligent elinstallation, hvis du skal bygge nyt, men det er altså også nemt at installere i din nuværende eltavle.

Hvis du kunne tænke dig at styre lyset fra mobilen, spare penge på strøm og kabelføring, samtidig med, at du får ubegrænset muligheder for at styre lyset i dit hjem både automatisk, med stemmen og fra en sluk-alt kontakt…. Så læs lige med her.

Hvordan fungerer det, når man skal have en intelligent elinstallation?

Først skal du have defineret dit behov. Har du lige bygget nyt for et par år siden, men har først lige hørt om ZenseHome og intelligente elinstallationer nu? Så er dette ikke noget problem.

Hvis du forestiller dig, at du lige har møbleret hele din stue. Alt er ligesom det skal være. Forestil dig så, at vi limer alt fast, møbler, fjernsyn og billeder etc.


Så skruer vi tiden nogle måneder eller år frem, og du er rigtig træt af de billeder der hænger skævt og sofaen der står i vejen. Du kan intet gøre uden at ødelægge vægge og gulve.

Nu skal du forestille dig, at du kan ommøblere din elinstallation. Med ZenseHome kan du nemlig altid ændre og tilføje uden besvær og uden omkostninger til elektriker.

Det foregår som følgende….

Montering af box i eltavlen

Det første man skal gøre er at installere en ZenseHome box i sin eltavle. Dette skal dog gøres af en aut. elinstallatør. Vi hjælper dig med at installere en løsning, og sender en elektriker, der kender vores produkter.

Herefter samler boxen husets 3 faser, så ZenseHome enheder kan kommunikere med hinanden på tværs af husets faser. Boxen kan tilsluttes Wi-Fi, og dette giver uanede muligheder for at styre belysningen.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Fordele med en intelligent elinstallation 

10 fordele med intelligent elinstallation

Vores kunder bruger i gennemsnit 20% mindre strøm. Allerede her styrker du din grønne profil, og med tiden sparer man de ekstra penge, som det koster at få installeret boxen i eltavlen.

10 fordele du får med en intelligent elinstallation:

  1. Du kan hele tiden optimere din el-installation hen ad vejen
  2. Du kan styre hele dit hjems belysning med vores App
  3. Du kan overvåge dit energiforbrug
  4. Du kan integrere elinstallationen med Google Home
  5. Du kan slukke alt lyset i hele huset på en kontakt
  6. Du sparer penge på kabelføring og renovering
  7. Du kan dæmpe din belysning efter behov
  8. Du kan opstille scenarier i forskellige rum til automatisk lysstyring
  9. Du kan snyde tyven til at tro, at der er nogen hjemme, med hjemmesimulering
  10. Du sparer penge på dit strømforbrug

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Det bedste ved det hele er, at vi udvikler hele tiden vores system til at blive endnu smartere. Vores system er ikke et typisk smart home system, men mere en intelligent og traditionel elinstallation.

Vi har dygtige udviklere, der hele tiden arbejder på at forbedre vores software såvel som hardware. Vi har også nogle produkter, der fungerer selvstændig både med og uden ZenseHome systemet, heriblandt vores smarte stikkontakt. Se vores alle vores produkter i shoppen » Smart Home Produkter

Intelligent stikkontakt

intelligent stikkontakt

ZenseHome kommunikerer sammen med 230V forsyningen i de eksisterende kabler i bygningen, men man kan godt benyttes vores intelligente stikkontakt uden vores system.

Enheden har én trykknap, der benyttes til at styre dets eget strømudtag samt til at styre et eller flere lampesteder / stikkontakter.

Vores intelligente stikkontakt består af et programmerbart 230 volts strømudtag og en trykknap, der enten kan betjenes med et kort tryk eller et langt tryk.

Kort tryk kontrollerer altid som minimum stikkontakten. Vores enhed har indbygget indikatorlys, der viser status på stikkontakten. Indikatorlyset beskriver ikke status på andre ZenseHome enheder som evt. også er kontrolleret af stikkontakten.

Desuden har ZenseHome enheden indbygget konfigurerbar ledelys. Enheden er tildelt et unikt adresse/identifikationsnummer, der bruges til at identificere enheden i vores app og i kommunikationen mellem enhederne i ZenseHome systemet.

Læs mere om de tekniske data i vores datablad til stikkontakt

Vil du vide mere om nogle af de smarte ting, som du kan med vores stikkontakter, lampeudtag og betjeningstryk? Så læs eventuel nogle af vores andre artikler herom »

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Tidsstyring af dine daglige rutiner

Vi vil gerne være en del af dit nye minimalistiske, funktionelle og intelligente hjem. 

Skal du bygge nyt eller renovere, vil vi gerne være en del af dit projekt. Vores mål er at tilføje komfort og funktionalitet til dit hjem og at give dig friheden til at ændre hvordan dine lys i stuen skal tænde, slukke for standby strøm automatisk eller om dit ude lys skal slukke kl. 22.

Der er mange, der ikke har styr på, hvor meget strøm de bruger til dagligt….. Og hvor meget strøm bruger man egentlig på standby? Udover, at du kan have en intelligent tidsstyring på dine stikkontakter med ZenseHome, så kan du også overvåge hele dit strømforbrug.

Herefter kan du indstille dine enheder til, hvornår de skal tænde og slukke automatisk, og det hele fungerer ganske simpelt via vores app.

Kunne du tænke dig at vide mere, eller har du nogen spørgsmål, som du brænder inde med?

Du er altid velkommen til at give et kald på 70 70 20 34 eller sende os en mail på info@zensehome.dk