Powered by ZenseHome

Velkommen til intelligent lysstyring

Intelligent Lysstyring

Din guide til intelligent lysstyring af dit hjem.

Intelligent Lysstyring

Hvad kan intelligent lysstyring?

Intelligent lysstyring bliver også kaldt fremtidens lysstyring. Flere hjem bliver i dag bygget med intelligent lysstyring fra starten, det kan snart være slut med det vi kender som kun tænd og sluk funktioner på hvert enkelte afbryder og stikkontakt.

 

Kombiner hele dit hjem med automatisering af lyset og mulighed for strømmåling på stikkontakten, stemmestyret lysstyring og meget mere.

 

Med en hjemmeautomatisering kan du få fuld kontrol over varmen, luftfugtigheden, lyden på højtalere, tv'et og sikkerheden lige ved hånden i form af app eller display-hub i boligen. Mange produkter kan sammenkobles for at øge den gode oplevelse, se en liste over produkterne her.

 

Længere nede i artiklen tager vi et mere dybdegående kig på nogle af funktionerne, ekstra muligheder og prisen.

 

På intelligent hjem siden er vi gået helt i dybden med lysstyringsfunktionerne.

Funktioner med intelligent lysstyring

Med ZenseHomes intelligente lysstyring får du nogle fremragende funktioner til at gøre hverdagen nemmere.

 

1. Den første funktion er automatisk tændt lys.

Denne funktion er den mest udbredte og du kender den nok i forvejen, du ankommer til hjemmet og lyset udenfor tænder automatisk ved bevægelse. Det er ikke kun en praktisk feature til udendørsbelysningen, men også indendørs hvis det sættes op korrekt.

Med automatisk tænding af lyset kan du starte det på et dæmpet niveau i nattetimerne på toiletter, køkkenet og gennemgangsrum. På den måde bliver du ikke blændet af lys på fuldstyrke og du slipper nu også for at finde frem til kontakten eller tænde lommelygten på din smartphone.

Funktionen er tilgængelig med alle ZenseHomes afbrydere og lampeudtag, da de kommer med en pir-sensor (bevægelsessensor) så du kan komme i gang lige med det samme. Afbryderen kommer ligeledes med ledelys i kanten, du bestemmer selvfølgelig selv om du vil have det tændt.

 

2. Vores anden funktion er hjemmesimulering.

Hjemmesimuleringen er en yderst intelligent funktion der kan efterligne dit lys i en bestemt periode. Hvorfor er det smart tænker du nok?

Det er specielt nyttigt når du skal til Gran Canaria i en uge og ikke ønsker uventet besøg i boligen. Med ZenseHome vil lyset tænde og slukke i de forskellige rum mens du er væk, så ligner det at der er nogle hjemme og tilstede så tyven ikke tænker du er på ferie.

 

3. Til sidst har vi Sluk-alt og Velkommen-hjem funktionerne.

Skal du ud af døren om morgenen som den sidste er det en lækker og intelligent funktion at lyset kan slukke i hele huset ved et enkelt tryk på en på kontakten i bryggerset eller appen. Det omvendte gælder også som velkommen-hjem funktion hvor lyset tænder ved ankomst.

Du kan også sætte automatiske scenarier op og endda på tidsplan så det hele er automatiseret.

Vi tilbyder mange flere funktioner og dette er kun et lille udvalg af dem.

 

Klik her for at gå til læse mere om funktionerne

Intelligent lysstyring kan måske mere end du tror

Ekstra muligheder med intelligent lysstyring

Udover de ovennævnte eksempler på funktioner er der også integrationer, stemmestyring, lysdæmpning og appstyring. På vores hjemmeside kan du se eksempler på hvordan det fungere.

Intelligent lysstyring behøver ikke være dyrt

Vi kan se på markedet at det kan være dyrt at komme i gang med intelligent lysstyring. Men hos os vil vi mene det ikke er nødvendigt at gøre det dyrt, kvaliteten kan sagtens være høj med mange fordele uden at komme på bekostning af prisen. Du kan bruge vores prisberegner for at få en cirka pris på intelligent lysstyring eller kontakte os for at få mere at vide og få en skarpere pris.

Intelligent lysstyring med app

Har du set nogle styre lyset fra en app? Det er mega smart, og det kan blive dig. Vi har vores egen app til ZenseHome systemet, hvor vi har samlet udviklingen af hardware og software under samme tag.

Dette gør, at vi hele tiden finder på endnu smartere måder at styre lyset på, og der kommer løbende nye opdateringer til vores app, så den bliver forbedret.

Med lysstyring fra en app, kan du gøre dit hjem og din belysning mere personlig, og du får helt simpelt bare mere kontrol over dit hjem. Intelligent lysstyring er noget af det hotteste, når det kommer til smart home udstyr, og det er det, vi har specialiseret os i.

Lysstyring med app giver dig mulighed for automatisk lysstyring, hvor du både kan dæmpe, tænde og slukke lyset fra din telefon eller tablet.