Powered by ZenseHome

Smart home lysstyring

Smart Home belysning

Din guide til smart home belysning.

Smart Home belysning

Hvad kan smart home lysstyring?

Smart home belysning har den fordel at gøre dit lys intelligent. Der er derfor mulighed for at lave automatisering af dit hjem så du slipper for at rende rundt fra kontakt til kontakt.

 

Bevægelsessensorer fanger hvor du er i hvilket som helst rum i dit hjem og derfor er lyset altid et skridt foran. Lyset kan derfor tænde automatisk på badeværelserne, slukke automatisk på tidsindstilling og det behøver ikke være på bekostning af design eller hele opsparingen. Skulle automatisk tænding af lys ikke helt være dig kan du også gøre brug af stemmestyring til at styre lyset.

 

Med smart belysning kan du opsætte udendørsbelysningen til at følge et astro ur, slukke automatisk efter tid og tænde efter bevægelse.

 

Er du ikke helt fanget? Hvad med strømmåling fra stikkontakten eller flere forskellige dæmp funktioner fra afbryderen (kontakten) så som natdæmp, trinvis dæmp eller automatisk dæmpniveau? Perfekt til de hyggelige aftenstunder, toilet besøg om natten og ankomst i hjemmet.

 

På vores smart home side har vi taget en gennemgang af ZenseHomes lysstyring.

Værd at vide om smart home belysning

Med ZenseHomes smarte belysning slipper du for ekstra kabeltræk.

Klik her for at læse mere om ZenseHome.

Opsætning i app med dansk support uden gebyr eller abonnement.

Tidsløs design der passer til den skandinaviske hjemmeindretning.

Lave priser så alle kan være med.

Klik her for at gå til smart lysstyring.

Automatiser din nye og smarte belysning i dag, start med et prisoverblik ved hjælp af vores beregner

Hvad koster smart home belysning?

Det, der ‘måske’ skræmmer mange væk fra smart home teknologi, er prisen samt hvordan det fungerer. Det er også svært at sige præcis hvad et smart home vil koste dig.

Der er stor forskel på hvert hjem og krav til ens bolig. Derfor har vi lavet en sammenligning af lysstyringssystemer og formet en prisberegner der kan give dig en 'cirka' pris hos os.

Vi sidder også klar på telefonen med rådgivning og hjælp til planlægningen.

Når du skal designe et smart home, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Der er derfor ingen fast pris for, hvad det koster at lave et smart hjem, og der er heller ingen fast konklusion for, hvordan det virker. Vi giver dog et rigtig godt bud her, hvis du skal i gang

Udover lysstyring kan dine krav til boligen være uden for ZenseHomes område og der vil derfor være ekstra udgifter til lyd, sikkerhed osv. Under vores smart home produkt side kigger vi sammen på hvilke produkter der kunne være relevante til dit nye smarte hjem.