Powered by ZenseHome

Smart home lysstyring

Smart Lysstyring

Din guide til smart lysstyring i hjemmet.

Smart Lysstyring

Hvad er smart home lysstyring?

To ord sammensæt vi efterhånden har hørt mange gange, smart lysstyring.

Hvordan er noget smart, hvad gør det smart?Læs mere om det her.

Men smart lysstyring kan være svært at se det smarte i. Det behøver dog ikke være alt for kompliceret og vi samler her lidt gode grunde til hvorfor du skal vælge det længere nede i artiklen. Der er et hav af gode features og grunde til at komme i gang netop nu.

 

Hvad er smart lysstyring? Smart lysstyring er en intelligent måde at styre lyset på. Det kan være i gennem wifi eller bluetooth men standarden i dag er efterhånden powerline communication, wi-fi eller som hos ZenseHome en god blanding.

 

Derfor kan du styre lyset med din smartphone, tablet eller eksempelvis med stemmen via Google Home, hvis du vælger at opgradere dit lysstyringssystem til et smart home. Læs om integrationer her.

Step by step til smart lysstyring

#1 Det første du skal gøre er at definere dit behov. Hvor mange rum skal egentlig fungerer med smart lysstyring? Med ZenseHomes smarte lysstyring kan du altid starte småt og bygge videre på din smarte el-installation hen ad vejen.

OBS: Du slipper for ekstra kabeltræk! Her er hvorfor...

#2 Du kan få smart lysstyring, hvis der installeres en ZenseHome Box i din el-tavle. Dette skal gøres af en autoriseret elektriker, men vi skal nok hjælpe dig i gennem det hele vejen. Vi anbefaler gerne en med et stort produktkendskab hvis du vil have smart lysstyring i hjemmet, virksomheden, institutionen eller foreningen.

#3 Det er helt op til dig, hvor meget kontrol du ønsker over lysstyringen. Du kan få utrolig meget frihed og fleksibilitet, hvis du vælger at opgradere dit hjem til et smart home. Du behøver ikke engang at skifte dine nuværende lyskilder, da ZenseHome kommunikerer via el installationen.

Styr lyset med din iPhone

6 Fordele med smart lysstyring

  1. Du kan hele tiden bygge videre på din smarte el installation
  2. Vi opdaterer og forbedrer hele tiden vores software, så du kan få flere muligheder
  3. Du kan styre hele din belysning via Wi-Fi eller med stemmen. (Vores app er kompatibel med Google Home)
  4. Du kan slukke alt lyset på en gang
  5. Lyset kan tænde og slukke automatisk
  6. Du får bedre overblik over dit strømforbrug