Powered by ZenseHome

Smart home systemer

Smart Home System

Din guide til hvad et smart home system er.

Smart Home

Hvad er et smart home system?

Et smart home system er et indbyrdes forbundet netværk som tillader dig at styre dine enheder i og omkring boligen med fjernstyring. Der er stor forskel på hvilke protokeller, apps og devices der styre dine enheder, men forbindes de er du et skridt tættere på et smart home der gør hverdagen nemmere. Det smarte i at forbinde dem er at du kan bede dem og at udføre opgaver i kæder så f.eks. din højtaler og dit lys tænder på samme tid.

 

Så i bund og grund kræver det bare internet eller bluetooth at få et smart home system i din bolig i gennem en telefon eller hub/display. Der er også mange smart home produktkategorier, dem kan du se her.

 

En hub som de færreste nok kender er et display på en lille computer du kan sætte op hvor som helst i boligen til styring af dine smarte enheder. Denne hub kan så som Googles være et helt system hvor du kan forbinde produkterne og kontrollere dem i gennem.

 

Har du ikke en masse forskellige enheder, kan du sagtens køre dit smart home uden en hub eller app der forbinder dem. For de fleste kan ZenseHomes lysstyringssystem være rigeligt til dagligdagen.

 

Nogle mener at ved defineringen af et smart home system er kravet faktisk kun, at du kan styre en ting i dit hjem på afstand. Men vil du virkelig have den fulde smart home oplevelse kan du anskaffe dig mange forskellige produkter og måske endda fra samme virksomhed, sætte dem sammen i et system og så få fuld udbytte af fremtiden.

 

Det er oftest kun brugeren der sætter grænserne for hvad systemet kan i dag. Med systemer så som IFTTT og MQTT kan du integrere utallige enheder og kommandoer til at skræddersy den helt perfekt oplevelse.

Hvilke løsninger der?

Under vores indlæg med sammenligning af løsninger kan du se et udvalg af markedsfører i Danmark. Her kan du se en grundig sammenligning af smart home løsninger inden for pris, omtale og mere. Det giver altid et godt overblik over hvilket der måske passer bedst til ens bolig.

Der findes mange smart home systemer, vælg med grundig omhu.