Smart Lyskontakt » Sådan Optimerer Du Din Lysstyring

Det er ikke i alle sammenhænge til at forstå, hvordan man kan spare penge ved at bruge penge.

Det er ikke i alle sammenhænge til at forstå, hvordan man kan spare penge ved at bruge penge. Fast ejendom er givetvis den bedste investering, og der findes mange metoder til, hvordan du kan gøre denne investering endnu bedre. Vi uddyber, hvad intelligent lysstyring er, med den smarte lyskontakt i fokus. 

Smart Lyskontakt

Smart lyskontakt
  1. Skal du til at bygge nyt eller vil du optimere din elinstallation i hjemmet? Så er du landet det rigtige sted. ZenseHome hjælper alle der ønsker et fleksibelt og funktionelt hjem. Læs videre, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan spare penge og få mere frihed med intelligent lysstyring.

Hvad er en smart lyskontakt? En smart lyskontakt er inkluderet i det vi kalder ZenseHome Startpakken. En lyskontakt er kendetegnet ved, at man skal tænde og slukke sit lys ved væggen. Med en smart lyskontakt kan du få fuld kontrol over din lysstyring fra en app på din smartphone, og du kan automatisk indstille, hvornår lyset skal tænde, slukke eller dæmpes.

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Her er fem fordele du får med i købet, når du vælger en ZenseHome løsning med en smart lyskontakt:

  1. Du får automatisk lysstyring i enten hjemmet, virksomheden, eller i foreningen
  2. Du får mere frihed og fleksibilitet og kan tænde og slukke alt lyset på samme tid
  3. Du kan spare penge på kabelføringen og renovering
  4. Du styrker din grønne profil og kan overvåge og spare penge på din elregning
  5. Du kan styre hele din belysning fra en app og eventuelt integrere den med Google Home

Det er sjældent på første dag, at man spare penge, når man laver en ny investering. Prisen på intelligent lysstyring og en smart lyskontakt afhænger dog af dit behov. Man kan sagtens starte småt, og løbende optimere hjemmet med ZenseHome.

Vi vil gerne være en del af dit projekt. Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med? Så giv et kald på 70 70 20 34 eller send os en mail på info@zensehome.dk

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Automatisk Lysstyring med ZenseHome

Smart home lys produkter

Det er ‘næsten’ kun fantasien, der sætter grænser for, hvad smart belysning fra ZenseHome kan tilbyde. Udover alle de fantastiske ting vi har nævnt i ovenstående fem punkter, kommer der her noget mere om det funktionelle.

Nogle af de funktioner du får, når det kommer til automatisk lysstyring er som følgende:

Lyset slukker automatisk i en brugerdefineret tid, når der ikke er bevægelse i rummet. Dette kender du måske allerede, men der er mere til automatisk lysstyring end det.

Du kan indstille dit udelys til at tænde og slukke ved solnedgang og solopgang. Det kan selvfølgelig også styres af en bevægelsessensor.

Ved eksempelvis din entré kan du indstille vores betjeningstryk til at tænde og slukke alt lyset i huset på samme tid. Dette kan du indstille i mange rum, men det er en del af det samlede ZenseHome system, som ikke virker selvstændigt.

Du kan opsætte mange forskellige scenarier via din app i forhold til, hvordan din automatiske lysstyring skal virke. Du kan dæmpe belysningen i forskellige tidsrum i forskellige rum, så det passer med din dagligdag og stemning.

Hvis du er ude at rejse eller er væk fra dit hjem i en længere periode, kan du aktivere hjemmesimulering. Hjemmesimulering virker som en simpel tyverisikring. Det gør den ved at simulere, at der er nogen hjemme.

Vores system optager alle enheders præcise tider for aktivitet. Herefter kan du aktivere Hjemmesimulering i appen, som kan afspille hjemmets aktiviteter 7 dage frem og tilbage.

Få et lille indblik i, hvordan vores app virker på nedenstående billeder, eller test selv systemet med vores demo, som kan hentes i Appstore eller Google Play.

smart home app

Sådan får du et funktionelt hjem med en Smart Home Lyskontakt

Sådan får du ZenseHome automatisk lysstyring

Når du har defineret dit behov om, hvor mange steder, du vil have intelligent belysning, så sender vi en elektriker, der kender vores produkter. Vores ZenseHome box installeres, og alt efter hvad du vælger, får du ubegrænset muligheder for at kontrollere lyset i dit hjem på smarte måder og via smarte lyskontakter.

Ja, det er som vi sagde: ”Næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad vores system kan”. Hvis du synes, at det lyder fristende med smarte lyskontakter og intelligent lysstyring i dit hjem, så læs mere om vores løsning på følgende link » ZenseHome Løsningen: Fuld kontrol over dit lys i hjemmet

Listen med nogle af vores fremtidssikre produkter til det smarte, minimalistiske og intelligente hjem

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Integrer dit intelligente hjem med Google Home

Flere og flere begynder at snakke sammen med deres elektronik. Det kan være, at du har hørt om Google Home. ZenseHome er kompatibel med Google Home, hvilket vil sige, at du også kan styre din ZenseHome belysning via fra Google Home. 

Det lyder smart, men hvordan fungerer det? Det kan du læse meget mere om på vores anden artikel om dette emne » Hvad er Google Home (Den ultimative GUIDE)

Smart Lys og meget mere

ZenseHome er ikke det samme som et typisk smart home system, men vi har meget mere fokus på lige netop elinstallationen, belysningen, besparelser på din elregning og generelt smart lys.

Vi har et team bestående af dygtige teknikere af både hardware og software som gør, at vi hele tiden udvikler vores system, og vi leder altid efter nye projekter at kaste os over.

Kunne du tænke dig at have smarte lyskontakter, smart belysning og ja et mere intelligent hjem? Så er du altid velkommen til at kontakte os for mere information.