Styr huset med mobilen » Det er meget lettere end du tror

Kunne du tænke dig en mere fleksibel hverdag, hvor du også kan spare penge? Måske har du hørt om smart home eller home automation.

Kunne du tænke dig en mere fleksibel hverdag, hvor du også kan spare penge? Måske har du hørt om smart home eller home automation. Hos ZenseHome laver vi projekter, som fremtidssikrer de danske boliger ved at gøre dem mere intelligente.

Vidste du, at du kunne styre og overvåge hele din el-installation via mobilen? Ellers læs med her.

Styr huset med mobilen

styr huset med mobilen

Det er efterhånden gået op for de fleste, at mobilen eller smartphonen er menneskets forlængede arm. Man kan utrolig mange smarte ting med en mobiltelefon, og de bliver mere og mere optimeret i forhold til at styre og overvåge alt elektronik i huset

Du kan sagtens starte småt og langsomt gøre dit hjem smartere ved at styre det fra mobilen. Med en løsning fra ZenseHome definerer vi sammen med dig, hvilket behov du har for at forbedre din el-installation med fokus på en smart belysning.

Har vi fanget din opmærksomhed? Ellers burde du lige tjekke disse fordele ud.

Skal du bygge nyt eller renovere? Se 5 fordele du kan få ved at styre huset med mobilen

 1. Du får automatisk lysstyring i enten huset, virksomheden, eller i foreningen
 2. Du får mere frihed, fleksibilitet og du kan tænde og slukke alt lyset på samme tid
 3. Du kan spare penge på kabelføringen og renovering
 4. Du kan overvåge dit elforbrug, og styrke din grønne profil ved at spare på strømmen.
 5. Du kan styre hele din belysning fra en app og eventuelt integrere den med Google Home

Det lyder godt det hele, men er det nemt? Ja, det er det faktisk. Hvis du kender dit eget behov, så vil vi gerne hjælpe dig med at installere en løsning, som blot kan integreres med din eksisterende el-installation. Du kan få ubegrænset muligheder til at styre din belysning både med og uden mobilen.

Læs mere om, hvordan du kan få en kontakt, der slukker alt lyset i dit hjem her » Sluk alt Kontakt » Eller læs videre, hvis du vil lære mere om, hvordan du kan styre din belysning fra mobilen.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Styr lyset med smartphone via ZenseHome App

styr lyset med smartphone

Med en ZenseHome løsning får du en af de absolut mest versatile løsninger til at styre lyset. Du kan tilføje flere adresser og etager i dit hjem, når du har vores løsning. Herefter kan du inddele dine rum til forskellige scenarier og lysstyrker via vores app.

Styr lyset med iPhone

Du kan også styre dit lys fra din iPhone og iPad, hvor alle ovenstående metoder til at styre lyset selvfølgelig også gør sig gældende. Vi har gjort det muligt at teste appen ved at lave en demo, som du kan bruge, hvis du vil se, hvordan det hele fungerer.

Du kan downloade vores app til din iPhone og iOS ved at søge efter Zensehome i din App Store.

Dæmp lyset eller lav dine egne scenarier

Du kan tilføje alle mulige scenarier til, hvordan din lysregulering skal være i de forskellige rum via vores app. Vores app virker i princippet som din fjernbetjening til huset. Processen er gjort ganske enkel.

Tilføj dine rum med intelligent belysning

Det er ikke sikkert, at du vil have smart home belysning i alle dine rum, og du kan sagtens starte småt med ZenseHome. Du kan langsomt optimere din belysning, så du til sidst kan dæmpe lyset eller tænde og slukke i alle rum på samme tid.

 • Entré
 • Stue
 • Bryggers
 • Gang
 • Køkken
 • Soveværelse
 • Spisestue
 • Toilet
 • Øvrige værelser

Og hvad du ellers har af rum. Vi kan også hjælpe med løsninger til din udendørs belysning.

Test vores App

Kunne du tænke dig at teste vores app? Først skal du downloade appen, og derefter kan du prøve den helt gratis.

styr lyset fra mobiltelefonen

Hjemmesimulering: Sådan kan lyset også styres

Hjemmesimulering er når vores system optager dine enheders aktivitet, og derefter kan den automatisk afspille dit hjems aktiviteter frem og tilbage de seneste syv dage. Dette er især smart, hvis du skal ud at rejse, og du vil have, at det ser ud til, at der er nogle hjemme i din bolig. Hjemmesimulering er i princippet en simpel form for tyverisikring.

Vi vil gerne være en del af dit projekt. Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med? Så giv et kald på 70 70 20 34 eller send os en mail på info@zensehome.dk

Strøm, Varme, Lys, Lyd, Alarmer, TV, overvågning og sågar kaffemaskinen

Det er ikke kun lyset du kan styre fra din mobil. Dette vidste du sikkert allerede. Det er bare især belysning, som vi har specialiseret os i. Du kan styre alle mulige enheder fra din mobil, som du har i huset. 

Styr alt fra strøm, varme, lys, lyd, alarmer, tv, overvågning og selv kaffemaskinen. For at det ikke skal blive alt for besværligt at have et smart home, har vi “allieret” os med Google.

Du kan styre hele dit hus med Google Home og Google Assistant. Læs mere om dette her: Google Home - Ultimativ guide til fremtidens hushjælp!

Styr lyset med Google Home

google home lys

Med Google Home kan du styre hele hjemmet fra din mobil. Derfor kan du nu integrere ZenseHome med Google Home. Det vil sige, at ZenseHome virker med Google Home. Dette gør, at du kan få det bedste fra begge verdener. 

Vil du vide mere om, hvordan du kan styre lyset med Google Home? Så læs vores artikel herom: Styr lyset med Google Home

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes

Hvordan kommer man i gang med at styre lyset fra mobilen? 

sådan kan du styre lyset fra mobilen

Der er så mange smarte måder til, hvordan man kan styre sin belysning i hjemmet. Noget af det, som afholder de fleste ved at styre hjemmet fra mobilen er, at de tror det er bøvlet. Når man gennem mange år har vænnet sig til at styre lyset ved sin stikkontakt, tror man ‘måske’ heller ikke, at der er den store fidus i at skifte til at styre lyset fra mobilen.

Men det er der altså. Det er ikke kun den lille komfort, at du ikke skal rejse dig fra stolen, som du får med, når du skal i gang med at styre lyset fra mobilen. Du fremtidssikrer dit hjem. Du kan overvåge dit strømforbrug og spare penge, og du slipper for massevis af kabler. Altså, hvis du vælger en intelligent el-installation fra ZenseHome.

Sådan hvordan kommer man i gang?

Vi vil gerne hjælpe dig med at styre lyset fra mobilen. Det er en del af vores ZenseHome Løsning.

Så har du spørgsmål af den ene eller den anden karakter, så er du altid velkommen til at give os et kald på 70 70 20 34 eller sende os en mail på info@zensehome.dk og blive vejledt om vores løsninger.