Wi-Fi Lampeudtag m. Dæmp & Sensor: Fremtidens lysinstallation

Hos ZenseHome laver vi det, som vi kalder en intelligent elinstallation.

Hos ZenseHome laver vi det, som vi kalder en intelligent elinstallation. Her kan du styre alle dine lysenheder via 230V, og du kan få nogle af vores smarte produkter med i pakken.

Lampeudtag kaldes også for lampesteder, og det er der, hvor du kan tilslutte og montere dine lamper til elinstallationen. Vores lampeudtag er designet til at håndtere fremtidens lysinstallation, men de fungerer kun optimalt, hvis du bruger den sammen med resten af vores smart belysningsenheder.

Smart Lampeudtag

Du kan styre en 230 VAC indendørs lampe, der er tilsluttet i dit lampeudtag eller dit lampested, hvis du benytter ZenseHome systemet. Dette kan du gøre via vores App eller via Google Home.

Det er meget lettere at styre hele din belysning fra mobilen, end du sikkert går og tror.

Vil du vide mere om, hvordan et smart lampested fungerer, monteres, og hvad du ellers kan få af smarte muligheder til dit hjems belysning? Så læs lige med her.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Lampeudtag med lysdæmper

wi-fi lampeudtag

Hvis du søger et lampeudtag med lysdæmper, som du kan regulere og styre fra mobilen, så er du landet det rigtige sted. Vil du hoppe direkte videre til produktet, kan du finde det i vores shop ved at følge dette link » Lampeudtag med lysdæmper

Vores lampeudtag har nemlig indbygget en smart lysdæmper, som kan slås til eller fra via ZenseHome App.

Lampeudtag med bevægelsessensor

Udover at du kan styre dit lampeudtag med app og dæmpe din belysning, ja så er der altså også indbygget en bevægelsessensor i vores lampeudtag. Disse tre funktioner gør, at du har rig mulighed for at tjene de ekstra penge tilbage som et smart lampeudtag koster, ved at du sparer penge på din elregning i stedet, da det er nemt at kontrollere din belysning.

Dit lys er aldrig tændt unødvendigt, og du kan selv regulere, hvor skarp lyset skal være.

Derudover er dit hus også fremtidssikret i en længere periode, hvor du langsomt kan optimere dit hjem med smarte lampesteder.

Lampeudtag med bevægelsessensor

Bevægelsessensoren er placeret på kanten af lampeudtaget. Funktionen af bevægelsessensoren styres af ZenseHome App og kan bl.a. benyttes til tænding, hvis lyset fra omgivelsen kommer under et vist niveau. Funktionen forringes hvis denne tildækkes eller den ’ser’ ind i et Hjørne.

Sådan virker bevægelsessensoreren

Bevægelsessensoren registrerer bevægelse i området som figuren herunder viser. Vær opmærksom på sensoren. Sensoren har en asymmetrisk detektering. Monter lampeudtaget således at sensoren giver den ønskede dækning. En lampeledning kan evt. skygge for detektionsområde.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldesE-mail *

Skal vi hjælpe dig med at komme i gang med smart belysning?

Hvis du ønsker et hjem med en intelligent elinstallation, hvor du kan få fuld kontrol over din belysning, vil vi gerne være en del af dit/jeres projekt. Du kan købe en færdig pakke hos os, hvor du kan få monteret vores hoved Box i din eltavle, og derefter kan du langsomt bygge dit hjem mere intelligent op.

Du kan få mange flere fordele med en ZenseHome løsning, end vi har nævnt i denne artikel, og du kan få ubegrænset af muligheder til at styre dit lys i hjemmet med ZenseHome.

Har du nogen spørgsmål af den ene eller den anden art, eller skal vi hjælpe dig med, hvordan du kommer i gang med et smart lampeudtag eller en anden form for smart belysning?

Så giv et kald på 70 70 20 34 eller send os en mail på info@zensehome.dk

Hvis du vil vide mere om, hvad det vil sige at have et smart hjem eller et smart home, har vi prøvet at uddybe dette i en af vores andre artikler. Læs den her: Hvad er smart home?