Hvad er Smart Home? Forstå Smart Home med vores A-Z Guide!

Fremtiden er her. Vil du have en enklere hverdag, spare på strømmen i hjemmet, samtidig med at du får mere komfort? Så er du landet det rigtige sted.

Fremtiden er her. Vil du have en enklere hverdag, spare på strømmen i hjemmet, samtidig med at du får mere komfort? Så er du landet det rigtige sted. Smart Home er vejen til det intelligente og funktionelle hjem. Bliv klogere på, hvordan du får et smartere hjem med vores guide.

Kontroller din elinstallation på en smart måde og spar tid og penge.

Hvad er Smart Home? Smart Home er en praktisk opsætning af dit hjem. Man kalder også Smart Home for intelligent hjem, hvilket vil sige, at man styrer elementer som belysning, alarmer, temperaturer og sågar fjernsyn via fjernadgang. Dette kan eksempelvis betjenes fra en mobiltelefon via et netværk, og kan medvirke til at spare tid og penge.

Et Smart Home kan være med til at skåne miljøet, spare din tid, men også bekymringer om, hvad du egentlig bruger din strøm på…. Og har du nu har husket at slukke for dine mange elektroniske enheder i hjemmet?.

Hvad er Smart Home? En verden af nye muligheder 

Smart Home er en fællesbetegnelse for, hvordan du forbinder dine elektriske apparater i hjemmet med hinanden. Man bruger også tit termen connecte eller tilslutte, da ens elinstallation kan kommunikere med alle hjemmets andre gadgets. Mulighederne er mange med smart home teknologi.

Med produkter fra vores shop kan du slippe for kilometervis af kabelføring, hvis du vælger at lave dit hjem om til et intelligent hjem eller et Smart Home. Det, vi tilbyder, er altså meget mere end blot at kunne kontrollere din belysning fra din mobiltelefon.

Hos ZenseHome vil vi gerne være med fra starten af dine projekter, så vi kan sikre, at du får en funktionel og brugervenlig installation. Vores enheder passer til alle danske hjem, og det eneste ZenseHome installationen skal bruge for at komme i gang, er strøm.

Med Smart Home kan du fremtidssikre din bolig eller dit domicil.

Ordet smart kan betyde mange ting. Når man snakker om et smart hjem, er det ensbetydende med, at dit hjem bliver mere intelligent, samtidig med du får en enklere hverdag. Det skal derfor ikke være for indviklet at forstå. Vælger du en Smart Home løsning og installation, er du sikret mange år ud i fremtiden.

Vi er her for at hjælpe dig

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i gang med dine projekter, så er du altid velkommen til at give et kald på 70 70 20 34 eller sende os en mail på info@zensehome.dk 

Vores dedikerede medarbejdere sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, du eventuelt kunne brænde inde med.

Vil du blot vide mere om, hvad Smart Home er, og hvordan det fungerer? Så læs videre.

ZenseHome - Intelligent lysstyring og Smart home

ZenseHome er det danske smart home system der kan installeres i alle danske hjem. Læs mere omkring hvad ZenseHome kan tilføje til dit hjem her.

Hvordan fungerer Smart Home? Og hvad koster Smart Home?

Det, der ‘måske’ skræmmer mange væk fra Smart Home teknologi, er prisen samt hvordan det fungerer. Når du skal designe et Smart Home, er det kun fantasien, der sætter grænserne. Der er derfor ingen fast pris for, hvad det koster at lave et Smart hjem, og der er heller ingen fast konklusion for, hvordan det virker. Vi giver dog et rigtig godt bud her, hvis du skal i gang.

Vil du have smarte funktioner i alle værelser, udenfor og have alle de bedste produkter, kan prisen hurtig løbe op. Læs vores artikel om Bedste Smart Home Produker her

ZenseHome Box (Sådan fungerer det)

For at komme i gang med vores Smarte produkter og løsninger, skal der installeres en ZenseHome Box. 

Boxen installeres i boligens eltavle, og dette skal udføres af en aut. elinstallatør. 

Boxen kan måle hele husets totalforbrug og kommunikerer med dine enheder via elinstallationen, hvor du også kan koble boxen til dit internet. Se fem smarte løsninger på, hvordan det fungerer.

5 Smarte løsninger med Smart Home

#1 Kommunikere via kablerne via din box

Vores box og produkter kommunikerer gennem 230V forsyningen i de eksisterende kabler i bygningen. Det vil sige, at du kan installere og bruge ZenseHome uden at skulle fræse vægge, så længe der blot er 230V.

#2 Opret forbindelse mellem Wi-Fi og din Box

Step 1) For at forbinde ZenseHome box'en til dit trådløse internet skal du oprette forbindelse fra din telefon til et WIFI netværk med navnet "ZenseHome box (Box ID)".

Step 2) Følg herefter vejledningen på skærmen. ZenseHome boxen tilsluttes internettet enten via LAN kabel Eller via WI-FI. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger et LAN kabel til ZenseHome boxen.

Find datablade og yderligere vejledning til funktioner og opsætning her: Første opsætning af Smart Home

#3 Alt er selvfølgelig App-styret

Du kan downloade vores App, som hele tiden bliver smartere og smartere. Her kan du finde en masse nyttige informationer, samt inddele belysningen på netop din adresse, hvor du altså kan styre og kontrollere din smarte belysning.

#4 Aktiver dæmp

Hvis du skal benytte lysdæmpning på en enhed, skal du aktivere tilgå det lys som skal dæmpes. Under hver enhed er det muligt at opsætte 3 forskellige typer lysdæmpning. Se vores lysdæmpningsfunktion her.

#5 Hjemmesimulering 

Skal du ud at rejse, eller skal du væk fra hjemmet mange dage henover julen? Hjemmesimulering er en simpel form for tyverisikring, hvor ZenseHome systemet genspiller alle enheders aktivitet fra den seneste uge. På denne måde virker hjemmet beboet.

Smart Home kan mange flere ting, end vi allerede har nævnt. Stemmestyring og nem kontrol over dine enheder, er noget af det, som Smart Home er allermest kendt for. Kontakt os, hvis du vil vide mere om strømbesparelse, intelligente hjem og hvordan du får frihed til selv at vælge dine løsninger.

Mangler du idéer til boligen?

Udfyld felterne og få masser af inspiration til, hvordan du bruge ZenseHome i netop dit hjem.

* skal udfyldes