Powered by ZenseHome

Det intelligente hjem

Det Intelligente Hjem

Guide om hvad det intelligente hjem egentlig er.

Intelligent hjem

Hvad er det intelligente hjem?

Det intelligente hjem er stien til et smartere og mere funktionelt hjem. Herunder kan du læse mere om hvad er intelligent hjem er, hvad kan det, brugbare scenarier og hvad det koster.

 

Intelligent hjem er en forbinding af ens intelligente enheder i boligen. Disse kan i nogle tilfælde slås sammen og kommunikere sammen efter de connectes til hinanden. Der er utallige muligheder inden for elinstallation og gadgets hvor forskellige produkter bliver tilsluttet til at fungere sammen. F.eks. tænd for robotstøvsugeren i gennem kontakten på væggen. Med ZenseHome kan du integrere med dine intelligente produkter i dit hjem. Se intelligente produkter her.

 

Derfor er det intelligente hjem også en praktisk opsættelse af dit hjem. Det intelligente hjem er også hvad man kalder et smart home, styring af lyset, sikkerheden, indeklimaet og underholdningen i gennem fjernadgang på ens telefon i form af app eller display så som en hub på væggen og i ZenseHomes tilfælde kontakterne i hjemmet. Udover de mange funktioner der kan spare tid og penge er det super let at få koblet til internettet og komme i gang med det intelligente hjem.

 

For at minimere dit aftryk på miljøet er det en forudsætning at funktioner så som scenarier og tidsstyring opsættes optimalt. Med et intelligent hjem kan du også måle strømbruget ved enhederne i gennem stikkontakten, så kan du lade bekymringerne ligge i skuffen.

 

Det mest vigtigte i et intelligent hjem er at systemet og produkterne bliver forbundet enten samlet eller seperat så din dag kan være så let og flydende som overhovedet muligt.

 

I vores shop kan du udover at slippe for den ekstra dyre kabelføring finde de fleste intelligente produkter inden for lysstyring som får dig godt i gang. Vi tilbyder altså mere end bare appstyret lysstyring.

Hvad kan det intelligente hjem?

Et intelligent hjem kan ved hjælp af teknologien så som lysstyring a la indeklima styring, appstyring, lysdæmpning, scenarier, tidsplaner, luftrenser, ekstra sikkerhed og meget mere er samlet i en app på telefonen eller en hub/display for at gøre hjemmets funktioner lettere at håndtere.

Intelligente funktioner kan være stemmestyring, automatisering på tidsplaner eller scenarier, lysstyring og varmestyring. Nu kan du passende gemme diverse fjernbetjeninger væk i skuffen og gøre hverdagens aktioner så flydende som overhovedet muligt.

Det intelligente hjem som kan være hjemmeautomatiseret sørger for at du har styringen over indeklimaet, underholdningen, sikkerheden og belysningen. Del også oplevelsen med hjemmets andre beboere ved at dele adgangen så i alle er med fra start.

Klik her for at gå til intelligent hjem siden

Intelligente hjem styres af forbrugerne og opsættes ud fra behovet

Hvad koster det intelligente hjem?

Du kan se en gennemgang af intelligent lysstyring for at læse lidt om hvad det kan koste. ZenseHomes system er yderst intelligent og kan dække de flestes behov.